Gajdma
Provozní technik
Na Slovensku tak prázdno zase taky nebude - vzhledem k tomu, že se dnešní den vracím k tvorbě do MSTS, tak se to snad nějak pohne. Ale dost Slovenských projektů je ve stavbě.
Jinak mapa je pěkná, jen pár připomínek:
- úseky postavené jen kolejově bych taky označil jako rozestavěné.
- dle barvy bych rozdělil projekty, aby šlo poznat, v jakém projektu je ona trať
- rozdělané projekty, které nejsou vydané bych nezakresloval, mám už něco hotovo, přesto nedokážu říct kdy to bude a jestli vůbec někdy a stát se může vždycky cokoliv...
A předem říkám - kdo by chtěl do mě rýpat, tak rýpejte jak vám pošlu betaverzi tratě, ale dokud nevíte jak to vypadá, tak radši nic nepište. Díky moc. Nemám co dodat.
Jinak mapa je pěkná, jen pár připomínek:
- úseky postavené jen kolejově bych taky označil jako rozestavěné.
- dle barvy bych rozdělil projekty, aby šlo poznat, v jakém projektu je ona trať
- rozdělané projekty, které nejsou vydané bych nezakresloval, mám už něco hotovo, přesto nedokážu říct kdy to bude a jestli vůbec někdy a stát se může vždycky cokoliv...
A předem říkám - kdo by chtěl do mě rýpat, tak rýpejte jak vám pošlu betaverzi tratě, ale dokud nevíte jak to vypadá, tak radši nic nepište. Díky moc. Nemám co dodat.