Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
S tou 750.235 sem měl ten samý problém.Tonik napsal:Zababa napsal:Tonik napsal:Taxem v Brně(teda už včerá),aktivita jen s jedním zádrhelem,když sem se vracel na Hradec nechtělo mi to ani zaboha načíst 750.235,toš sem ji vyměnil a pak už do Brna bez problému,ani sem nedával sejva(zapoměl sem).Česká Třebová byla dost plná a i přesto no problém.Líbilo se mi tam pěkně udělaný zprávy pro strojvedoucího.... tonik
Diky diky, sem rád, že se to už hlo konečně trochu z místa! S tou 235-kou - jestli třeba nemáš po aktualizaci trainsetu BP 6.1 jen nahranej ENG soubor, ale mašinu nikde, já sem si před aktualizací zapomněl stáhnout cd_B2, páč se nějak nemůžu dostat na kankův web, a pak mi to samozřejmě dělalo přesně to, co tobě, ale nevim, jen mě to napadlo, rady já na rozdávání zrovna moc nemam, jak je vidno z problémů mých aktivit...
![]()
Jo,díky za radu,máš pravdu,měl sem tam eng,s,sd ale ace soubory nikde!Jak je toto možný,newim,už je opraveno. dik Tonik
Včera sem tam byl.Výborný škopek!Pegas ještě nezklamal.350.009 napsal:Se zpožděním 15 minut a 21 vteřin jsem dorazil do mé rodné vísky. Aktivita se mi líbila, problém s 750.235 byl také a Hradec nezlobil
.
Mimochodem, u Pegasa ještě stále točí pivečko.
Mě pomáhá změnit směr ještě než zastavím.alcapone napsal:Te Binem, u 1.7.1022 se to děje docela často, dej si tam nižší bin. Já stále používám 1.7.0819 a jsem spokojen.
alcapone napsal:Te Binem, u 1.7.1022 se to děje docela často, dej si tam nižší bin. Já stále používám 1.7.0819 a jsem spokojen.
Ondra.H napsal:Mě pomáhá změnit směr ještě než zastavím.alcapone napsal:Te Binem, u 1.7.1022 se to děje docela často, dej si tam nižší bin. Já stále používám 1.7.0819 a jsem spokojen.
Těsně předtím než zastavím dám tam zpět a ta chyba s nulouvou rychlostí se neprojeví, když jsem dal zpět až když jsem zastavil tak tam byla nulová rychlostBoby napsal:Ondra.H napsal:Mě pomáhá změnit směr ještě než zastavím.alcapone napsal:Te Binem, u 1.7.1022 se to děje docela často, dej si tam nižší bin. Já stále používám 1.7.0819 a jsem spokojen.
Nerozumím. Při změně směru jízdy přeci musíš nejdřív zastavit.
Boby napsal:Takže díky Ondrovi je Manipuláček hratelný. Chce to jen přibrzdit a změnit směr těsně před zastavením. Diky Ondro.
Ta 0 rychlost je sice nepříjemná, ale vypadá to zatím, že i tak tahle mise stojí za to. Zatím jsem dokončil Nýrsko a měl jsem co dělat - 30sek před limitem. Chystám se do Lhoty pro dva vozy a uvidím jak se to bude vyvíjet dál.
Leťák zatím bude muset počkat.
Zababa napsal:Boby napsal:Takže díky Ondrovi je Manipuláček hratelný. Chce to jen přibrzdit a změnit směr těsně před zastavením. Diky Ondro.
Ta 0 rychlost je sice nepříjemná, ale vypadá to zatím, že i tak tahle mise stojí za to. Zatím jsem dokončil Nýrsko a měl jsem co dělat - 30sek před limitem. Chystám se do Lhoty pro dva vozy a uvidím jak se to bude vyvíjet dál.
Leťák zatím bude muset počkat.
Hoj, no sem rád, že se aktivitky líbíS tou nulovou rychlostí mi to jednou uďálo, ale když sem to hrál podruhý, tak nic, no ale možná to bude tim, že sem směr házel taky už před zastavenim, však i v praxi je to reálný, jde to přehodit jen při výběhu jak v reálu, tak v simulátoru. Jo jinak u toho Manipuláčku to může bejt klidně BINem, páč sem ho stavěl na 1.7.02 tušim že, to sem tam uplně zapomněl uvést, za to soráč! Ale pokud se to dá vyřešit tim přestavovánim směru před zastavením, je to asi jednodušší, než pořád přeinstalovávat BIN. Jinak, už sis za Nýrskem zachytal? Fungovalo to i s normálnim Servisem1?
No dík moc, Manipuláček mi dal docela zabrat a to to měla bejt původně pouze variace na "Železnýho dědka", ale jen co sem dodělal zásadní věc - ujetí vozů, sem zjistil, že dědek už existuje, tak sem z toho nakonec vyrobil to, co z toho jeBoby napsal:...Snad jenom výskyt stejné loko, když tam stála proti mě, tak to nepůsobilo dobrým dojmem.
Ta nulová rychlost mi nejde na rozum, několikrát jsem to zkoušel a skáče tam naprosto nevyzpytatelně, takže věřím, že podruhé Ti tam už neskočila.
Jinak je to jedna z nejlepších misí co jsem jel. Udělat takovouhle parádu na jednokolejce, klobouk dolů.
Všem doporučuji zajet, fakt to stojí za to. Jenom opravdu není vzhledem k hláškám vhodná pro malé děti. Ale na to autor upozorňuje.
Tak už mi zbývá jen Letňák![]()
Zababa napsal:Boby napsal:...ale přiznám se, že nevim, co po tý trati(ích) ve skutečnosti jezdí(lo), tak je to holt stvořeno dle mojí fantazie![]()
V reálu se to nesmí a u některých mašin to ani za jízdy nejde, páka směru je u nich blokována ( x6y ). V msts lze nebo je i nutnost lecos.Zababa napsal:... S tou nulovou rychlostí mi to jednou uďálo, ale když sem to hrál podruhý, tak nic, no ale možná to bude tim, že sem směr házel taky už před zastavenim, však i v praxi je to reálný, jde to přehodit jen při výběhu jak v reálu, tak v simulátoru.
No měl sem na mysli starší stroje s elektrickym přenosem, pravda, dlouho sem už na žádný jiný než virtuální lokotce nejelbob57_cz napsal:V reálu se to nesmí a u některých mašin to ani za jízdy nejde, páka směru je u nich blokována ( x6y ). V msts lze nebo je i nutnost lecos.Zababa napsal:... S tou nulovou rychlostí mi to jednou uďálo, ale když sem to hrál podruhý, tak nic, no ale možná to bude tim, že sem směr házel taky už před zastavenim, však i v praxi je to reálný, jde to přehodit jen při výběhu jak v reálu, tak v simulátoru.