Aktivity Zababa

Tak aby měl autor radost :P
Nisu jsem zajel naprosto bez problémů. Problémy byly jen ve značení, ale to už tady bylo. Jinak je aktivita dobře zpracovaná a moc se mi líbila. Mám ještě zálusk na ten manipulák.

Tonik napsal:
Zababa napsal:
Tonik napsal:
Taxem v Brně(teda už včerá),aktivita jen s jedním zádrhelem,když sem se vracel na Hradec nechtělo mi to ani zaboha načíst 750.235,toš sem ji vyměnil a pak už do Brna bez problému,ani sem nedával sejva(zapoměl sem).Česká Třebová byla dost plná a i přesto no problém.Líbilo se mi tam pěkně udělaný zprávy pro strojvedoucího.... tonik

Diky diky, sem rád, že se to už hlo konečně trochu z místa :lol: ! S tou 235-kou - jestli třeba nemáš po aktualizaci trainsetu BP 6.1 jen nahranej ENG soubor, ale mašinu nikde, já sem si před aktualizací zapomněl stáhnout cd_B2, páč se nějak nemůžu dostat na kankův web, a pak mi to samozřejmě dělalo přesně to, co tobě, ale nevim, jen mě to napadlo, rady já na rozdávání zrovna moc nemam, jak je vidno z problémů mých aktivit... :roll:

Jo,díky za radu,máš pravdu,měl sem tam eng,s,sd ale ace soubory nikde!Jak je toto možný,newim :eek: ,už je opraveno. dik Tonik
S tou 750.235 sem měl ten samý problém.

Naposled editoval moderátor:
Se zpožděním 15 minut a 21 vteřin jsem dorazil do mé rodné vísky :D . Aktivita se mi líbila, problém s 750.235 byl také a Hradec nezlobil :wink: .
Mimochodem, u Pegasa ještě stále točí pivečko :P .

350.009 napsal:
Se zpožděním 15 minut a 21 vteřin jsem dorazil do mé rodné vísky :D . Aktivita se mi líbila, problém s 750.235 byl také a Hradec nezlobil :wink: .
Mimochodem, u Pegasa ještě stále točí pivečko :P .
Včera sem tam byl.Výborný škopek!Pegas ještě nezklamal.

Tak s manipuláčkem jsem dopad špatně :(
Při změně směru rychlosti tam skáče nulová rychlost. Zkoušel jsem to i tak projet, ale to nestihnu posun. Bin mám správný, tak nevím. Možná vyměna loko.
Zkoušel jsem použít tvůj eng, ale takhle editovaný zas nezkousne MSTS. Divím se, že tobě ho normálnš načte.

Te Binem, u 1.7.1022 se to děje docela často, dej si tam nižší bin. Já stále používám 1.7.0819 a jsem spokojen.

alcapone napsal:
Te Binem, u 1.7.1022 se to děje docela často, dej si tam nižší bin. Já stále používám 1.7.0819 a jsem spokojen.

Neplatí ale obecně. :P
Po předchozích zkušenostech jedu aktivitu vždy pod Binem na kterém byla vytvořena, tedy pokud je uveden 1.7102, tak ji pojedu pod 1.7102 a to i v tvém případě
(např. u SC 509 - 512 máš uveden 1.7102). Nevím proč bych to neměl projet já, když to projel autor a testeři. Já jsem 1.7.08 používal hodně dlouho, ale 1.7.10 řeší zrovna 0 rychlost, alespoň v některých případech. Pokud je aktivita dělaná na nižší verzi hodím ji tam nazpátek a je to. Spíš mě napadlo, po projetí R 780, jestli to nedělá nějaký vagon.

Ondra.H napsal:
alcapone napsal:
Mě pomáhá změnit směr ještě než zastavím.

Nerozumím. Při změně směru jízdy přeci musíš nejdřív zastavit.

Jinak k R 780.
Opět pěkná mise.Bohužel měl jsem problém v Jaroměři. Po připojení chcípáka (csd Bai) zase nulová rychlost.
Jinak je myslím někdy lepší méně - v Pardubicích hustý traffic, k tomu staniční rozhlas a ještě zprávy, no můj PC měl co dělat. Dokonce mi to jednou spadlo a to se mi nestalo s Binem ani nepamatuju. Aby to bylo všechno, tak ještě zajedu Leťák, hlavně protože je to tam a zpět.

Boby napsal:
Ondra.H napsal:
alcapone napsal:
Mě pomáhá změnit směr ještě než zastavím.

Nerozumím. Při změně směru jízdy přeci musíš nejdřív zastavit.
Těsně předtím než zastavím dám tam zpět a ta chyba s nulouvou rychlostí se neprojeví, když jsem dal zpět až když jsem zastavil tak tam byla nulová rychlost

Mě pomáhá změnit směr ještě než zastavím.[/quote]

Nerozumím. Při změně směru jízdy přeci musíš nejdřív zastavit.[/quote]
Těsně předtím než zastavím dám tam zpět a ta chyba s nulouvou rychlostí se neprojeví, když jsem dal zpět až když jsem zastavil tak tam byla nulová rychlost[/quote]

Aha už rozumím. Tak to schválně zkusím taky.

Takže díky Ondrovi je Manipuláček hratelný. Chce to jen přibrzdit a změnit směr těsně před zastavením. Diky Ondro.
Ta 0 rychlost je sice nepříjemná, ale vypadá to zatím, že i tak tahle mise stojí za to. Zatím jsem dokončil Nýrsko a měl jsem co dělat - 30sek před limitem. Chystám se do Lhoty pro dva vozy a uvidím jak se to bude vyvíjet dál.
Leťák zatím bude muset počkat.

Boby napsal:
Takže díky Ondrovi je Manipuláček hratelný. Chce to jen přibrzdit a změnit směr těsně před zastavením. Diky Ondro.
Ta 0 rychlost je sice nepříjemná, ale vypadá to zatím, že i tak tahle mise stojí za to. Zatím jsem dokončil Nýrsko a měl jsem co dělat - 30sek před limitem. Chystám se do Lhoty pro dva vozy a uvidím jak se to bude vyvíjet dál.

Hoj, no sem rád, že se aktivitky líbí :lol: S tou nulovou rychlostí mi to jednou uďálo, ale když sem to hrál podruhý, tak nic, no ale možná to bude tim, že sem směr házel taky už před zastavenim, však i v praxi je to reálný, jde to přehodit jen při výběhu jak v reálu, tak v simulátoru. Jo jinak u toho Manipuláčku to může bejt klidně BINem, páč sem ho stavěl na 1.7.02 tušim že, to sem tam uplně zapomněl uvést, za to soráč! Ale pokud se to dá vyřešit tim přestavovánim směru před zastavením, je to asi jednodušší, než pořád přeinstalovávat BIN. Jinak, už sis za Nýrskem zachytal? Fungovalo to i s normálnim Servisem1?

Zababa napsal:
Boby napsal:

Hoj, no sem rád, že se aktivitky líbí :lol: S tou nulovou rychlostí mi to jednou uďálo, ale když sem to hrál podruhý, tak nic, no ale možná to bude tim, že sem směr házel taky už před zastavenim, však i v praxi je to reálný, jde to přehodit jen při výběhu jak v reálu, tak v simulátoru. Jo jinak u toho Manipuláčku to může bejt klidně BINem, páč sem ho stavěl na 1.7.02 tušim že, to sem tam uplně zapomněl uvést, za to soráč! Ale pokud se to dá vyřešit tim přestavovánim směru před zastavením, je to asi jednodušší, než pořád přeinstalovávat BIN. Jinak, už sis za Nýrskem zachytal? Fungovalo to i s normálnim Servisem1?

Zachytal. Měl jsem už Železného dědka zajetého (Tommy66) a s normálním Servisem1 samozřejmě funguje.
Po návratu zpět do Nýrska už mi tam 0 rychlost neskákala.
Princezna naprosto v pohodě a mě krásně bzučí - eng z Trainsetu BP 6.1.
Potom mě udivilo nasazení Sergeje - působí tam jak pěst na oko, no v Blížejově už jsem pochopil.
No a v Domažlicích tradičně 0 rychlost. Německy sice neumím, ale jezdím Pro Trainy, tak jsem i chápal. Nakonec ty nejdůležitější zprávy jsou česky.
Jinak jsem na žádnou závažnou chybu v aktivitě nenarazil. Vyskytovaly se pouze běžné problémy na jednokolejce - cuknout dozadu....
Snad jenom výskyt stejné loko, když tam stála proti mě, tak to nepůsobilo dobrým dojmem.
Ta nulová rychlost mi nejde na rozum, několikrát jsem to zkoušel a skáče tam naprosto nevyzpytatelně, takže věřím, že podruhé Ti tam už neskočila.
Jinak je to jedna z nejlepších misí co jsem jel. Udělat takovouhle parádu na jednokolejce, klobouk dolů.
Všem doporučuji zajet, fakt to stojí za to. Jenom opravdu není vzhledem k hláškám vhodná pro malé děti. Ale na to autor upozorňuje.
Tak už mi zbývá jen Letňák :D

Boby napsal:
...Snad jenom výskyt stejné loko, když tam stála proti mě, tak to nepůsobilo dobrým dojmem.
Ta nulová rychlost mi nejde na rozum, několikrát jsem to zkoušel a skáče tam naprosto nevyzpytatelně, takže věřím, že podruhé Ti tam už neskočila.
Jinak je to jedna z nejlepších misí co jsem jel. Udělat takovouhle parádu na jednokolejce, klobouk dolů.
Všem doporučuji zajet, fakt to stojí za to. Jenom opravdu není vzhledem k hláškám vhodná pro malé děti. Ale na to autor upozorňuje.
Tak už mi zbývá jen Letňák :D
No dík moc, Manipuláček mi dal docela zabrat a to to měla bejt původně pouze variace na "Železnýho dědka", ale jen co sem dodělal zásadní věc - ujetí vozů, sem zjistil, že dědek už existuje, tak sem z toho nakonec vyrobil to, co z toho je :D Ten Sergej je tam hlavně proto, že kámoš po mně chtěl, abych mu udělal aktivitu se sergejem, tak sem to zahrnul do toho Manipuláčku, ale přiznám se, že nevim, co po tý trati(ích) ve skutečnosti jezdí(lo), tak je to holt stvořeno dle mojí fantazie :lol: Rád bych ještě doladil tu nulovou rychlost, ale bohužel nevim jak, jednou to jde, jednou ne... :?

Takže Letňák je zcela bez problémů. Taková pohodovka, no taky co tam vymejšlet.
Ale s tou 751 jsi mi dal zabrat :P Takže něco se vymyslet dá.
No a je to všechno. Přeju hodně úspěchů při další tvorbě, teda jestli budeš mít náladu a chuť.

Zababa napsal:
... S tou nulovou rychlostí mi to jednou uďálo, ale když sem to hrál podruhý, tak nic, no ale možná to bude tim, že sem směr házel taky už před zastavenim, však i v praxi je to reálný, jde to přehodit jen při výběhu jak v reálu, tak v simulátoru.
V reálu se to nesmí a u některých mašin to ani za jízdy nejde, páka směru je u nich blokována ( x6y ). V msts lze nebo je i nutnost lecos.

bob57_cz napsal:
Zababa napsal:
... S tou nulovou rychlostí mi to jednou uďálo, ale když sem to hrál podruhý, tak nic, no ale možná to bude tim, že sem směr házel taky už před zastavenim, však i v praxi je to reálný, jde to přehodit jen při výběhu jak v reálu, tak v simulátoru.
V reálu se to nesmí a u některých mašin to ani za jízdy nejde, páka směru je u nich blokována ( x6y ). V msts lze nebo je i nutnost lecos.
No měl sem na mysli starší stroje s elektrickym přenosem, pravda, dlouho sem už na žádný jiný než virtuální lokotce nejel :D , ale pamatuju si, že když mi bylo kdysi dovoleno posunovat s kocourem, tak to šlo, ale dával sem ho tam (ten směr) těsně před zastavením samozřejmě, za plný rychlosti bych se ani neodvážil něco takovýho zkoušet! :eek:

Boby: Dííík! Sem rád, že ten strávenej čas a rozčilování u tvorby aktivit aspoň za něco stálo! :lol:

Back
Nahoře