To Papej:
Děkuji za hodnocení aktivit! Když vyjde aktualizace trati, snažím se vždycky aktualizovat všechny mé aktivity a hlavně jsem pak i rád, že si je někdo zajede a napíše mi, že fungují i po aktualizaci, jako to právě děláte i Vy, za což děkuji ještě jednou.
Jinak, sice jsem udělal jeden modelářský výtvor, ale že bych se cítil modelářem, to jsou asi silná slova

Abych pravdu řekl, tak dělat kabinu nebo aktivitu je velký rozdíl a rozhodně mi přijde zábavnější a méně náročné udělat aktivitu, kterou si třeba zrovna Vy rád zajedete, než zápasit s virtuálními nůžkami, herkulesem a barvou při tvorbě kabiny. Krom toho ta má kabina není zcela hotová, čeká ji ještě úprava nočního vzhledu. Tím tedy chci říct, že sice nevím, jestli se někdy znovu pustím do nějaké kabiny, ale aktivitku bych rád zase nějakou vytvořil, akorát zatím nemám nápad ani inspiraci. Krom toho mi v mém notebrouku přestaly fungovat klávesy "A" a "Caps Lock", tudíž můžu v MSTS jezdit jen s motorovými lokomotivami, u kterých mi jde změnit snížení výkonu na jinou klávesu, u elektrických to nefunguje, nevím proč..., tím se tedy vše dost ztěžuje, myší ten kontroler moc dobře ovládat nejde a už se vidím, jak s tímto postupně testuji jednotlivé části nějaké nové aktivity...