Aktivity Zababa

Jsem rád, že jste uveřejnil opravy aktivit Z_naklad_CT_BP84 a Z_R780-BP84. Obě aktivity jsem si s chutí zajel. Největší rádost jste mi učinil s opravou Z_R423-akt18. Jel jsem totiž i aktivity s R423 od "alcapone", ale s tou Vaší aktivitou, která je velice propracovaná, se nemůžou vůbec srovnávat. Nesahají jí ani na paty. Přál bych si, kdybyste mohl aktivitu upravit i pro další změnu. Přeji Vám hodně úspěchů a stejně povedené aktivity. Teď jste se stal modelářem ale věřím, že na aktivity jste nezanevřel.

To Papej:
Děkuji za hodnocení aktivit! Když vyjde aktualizace trati, snažím se vždycky aktualizovat všechny mé aktivity a hlavně jsem pak i rád, že si je někdo zajede a napíše mi, že fungují i po aktualizaci, jako to právě děláte i Vy, za což děkuji ještě jednou.
Jinak, sice jsem udělal jeden modelářský výtvor, ale že bych se cítil modelářem, to jsou asi silná slova :) Abych pravdu řekl, tak dělat kabinu nebo aktivitu je velký rozdíl a rozhodně mi přijde zábavnější a méně náročné udělat aktivitu, kterou si třeba zrovna Vy rád zajedete, než zápasit s virtuálními nůžkami, herkulesem a barvou při tvorbě kabiny. Krom toho ta má kabina není zcela hotová, čeká ji ještě úprava nočního vzhledu. Tím tedy chci říct, že sice nevím, jestli se někdy znovu pustím do nějaké kabiny, ale aktivitku bych rád zase nějakou vytvořil, akorát zatím nemám nápad ani inspiraci. Krom toho mi v mém notebrouku přestaly fungovat klávesy "A" a "Caps Lock", tudíž můžu v MSTS jezdit jen s motorovými lokomotivami, u kterých mi jde změnit snížení výkonu na jinou klávesu, u elektrických to nefunguje, nevím proč..., tím se tedy vše dost ztěžuje, myší ten kontroler moc dobře ovládat nejde a už se vidím, jak s tímto postupně testuji jednotlivé části nějaké nové aktivity...

Ahoj všichni,
po dlouhé době se opět hlásím od začarované výhybky. Snad nebudu moc obtěžovat, chci jen oznámit, že jsem provedl aktualizaci svých ojetin pro BP85. Pokud by se tedy našel někdo, kdo by aktivitky jel a objevil někde problém, ať klidně napíše, vynadá mi a já se budu snažit chybu odstarnit. Díky,

Zababa.

Balík s aktivitami ke stažení zde: http://www.zabeat.wz.cz/Aktivity%20Zababa.rar

Ahoj,projel jsem si R 254 a chválím pohodovou aktivitku.Neměl jsem zrovna moc času,taxem to projel na třikrát,taky díky tomu soundcfg.dat.Ale jinak pohoda,až na ten konec,to mě dostalo! :D Ze šesti jen dvě dobré... :D Káranice....
Nepamatuju se,kdy v Tyníšti skončilo spojování dvou souprav,jedné od Letohradu a druhé od Meziměstí.Na Prahu potom jela 10 - 12 vozová souprava,které ještě v HK někdy na konec soupravy připojili 1 až dva vozy navíc + ješte jídelní vůz.To by taky byla bomba aktivita....

Naposled editoval moderátor:
Díky!

Tonik napsal:
Nepamatuju se,kdy v Tyníšti skončilo spojování dvou souprav,jedné od Letohradu a druhé od Meziměstí.Na Prahu potom jela 10 - 12 vozová souprava,které ještě v HK někdy na konec soupravy připojili 1 až dva vozy navíc + ješte jídelní vůz.To by taky byla bomba aktivita....

Jé no to kdybych věděl před prvním spuštěním editoru s R254, udělal bych to podle tvého scénáře! Ale to je jedno, už se mi to nechce předělávat, nachť se pustí do tvorby někdo jiný, když je tak pěkný námět.

Ctěl bych Vám poděkovat za modernizaci balíku aktivit a za aktivitu zcela novou - rychlík R 254 z Letohradu do Prahy hl.n. . Řadu Vašich aktivit mám jako trvalé (Z_naklad_CT - HK, R 780, Nisa, Manipuláček) a jsem velmi rád, že jsou pořád aktivní. Přeji Vám hodně trpělivosti při tvorbě nové aktivity.

papej napsal:
Ctěl bych Vám poděkovat za modernizaci balíku aktivit a za aktivitu zcela novou - rychlík R 254 z Letohradu do Prahy hl.n. . Řadu Vašich aktivit mám jako trvalé (Z_naklad_CT - HK, R 780, Nisa, Manipuláček) a jsem velmi rád, že jsou pořád aktivní. Přeji Vám hodně trpělivosti při tvorbě nové aktivity.

Díky! Novou aktivitu dělat asi v nejbližší době nebudu, ale chtěl bych konečně zaktualizovat R423 pro trať 321. Je to ale na dlouho, páč je trať po aktualizacích zcela překopaná.

Pepa z Nuslí napsal:
Nazdar černokněžníku.
Nechceš Tu Kasovku udělat z PRahy? Myslím si, že by to byla hodně zajímavá aktivita. :D

Ahoj,

už jsem skoro začal s novou aktualizací, ale chtělo by to lepší kompjůtr. Ten můj přesluhující psací stroj už to prostě nestíhá a takovým způsobem se dlouhá aktivita na dlouhé trati blbě dělá, je to víc otrava než zábava. No ale možná si zanedlouho budu moct občas půjčovat docela dobrý notés, tak uvidím.

Back
Nahoře