Francek napsal:
Nezlobte se na mě, Poisone. Ale i ostatní. Chlív v tom právě začíná být ve chvíli, kdy vůz Aee 145 nenajdu ve složce trainsetu "cd_Aee" ale volně složku "cd_Aee_145 005". Toto zapsání SAPPHIREmu naprosto schvaluji. Pokud hledám vůz Aee, pak otevřu složku a tam pak jednotlivá čísla dohledám.
Ahoj, nevím, zda si pochopil správně co jsem napsal. SAPHIRRE vytvořil skin vozu CD Aee s indexem 145 a číslem 005, ten publikoval zabalený v archivu po jehož extrahování vznikla složka cd_Aee_145. Na tom nevidím nic špatného, ale jelikož začal být problém se stahováním z edisku, přešel na jiné úložiště a při té příležitosti vytvořil samorozbalovací balík, který ovšem vůz nekopíruje do složky cd_Aee_145, ale do cd_Aee, tím jak píše Honza, vznikla duplicita a hráč, který si stáhl vůz až nyní jej sice má, ale aktivita na něho řve, že ne. Pouze jsem chtěl autora upozornit na tento problém a žádal o vyhnutí se podobnému i u jiných skinů.
Midrafon napsal:
Nevím, co tady řešíte?
Řešilo se to tu tolikrát a stejně nikdy nedocílíte toho, aby vše bylo jednotné, protože to, co se dohodlo se nedodržuje a všichni to máme podle sebe.
Někdo normu dodržuje, někdo ne.
A jednotný trainset je utopií....
Nesouhlasím, pokud to stáhnu a nakopíruju bez přepisování složek, nikdy nepotřebuju žádnej program na úpravu. Pokud to stáhnu a nakopíruju do jiné složky než to vytvořil autor, nebudu dělat aktivity a vydávat je veřejně. Kluci z modely-msts.cz taky vytvářejí modely a ty se instalují do msts jinam, než si někdo přeje, ale při instalaci souhlasíš s tím, že nebudeš nic přepisovat. Kdo to nedodržuje nechť nevydává úlohy veřejně.
Honza napsal:
Problém to je tehdy, pokud autor skin nejprve zveřejní s umístěním do jedné složky a po přesunu na jiné úložiště s umístěním do jiné složky, zde opravdu vzniká nepříjemná duplicita, je to chyba autora a je to jednoznačně špatně. Pokud ale modelář či skinař model či skin umístí do nějaké složky, kterou dodržuje i při případných aktualizacích či přesunech, a žádný aktivitář, uživatel či věčný šťoura do toho nešťourá a hlavně takto rozšťourané nešíří dál, nic nebují, nic nezlobí a vše funguje.
Vytesat do kamene, pokud tomu tak bude u všech můžete ConBuildery a Analysisy odinstalovat.
Závěrem, nechci tady vytvářet žádný flame, ale pouze jsem chtěl upozornit autora na chybu, která se může stát každému z nás, nic víc, nic míň, o Trainsetu v PC aktivitářů a uživatelů se toho již napsalo dosti v jiných vláknech.