Skiny SAPPHIRE

SAPPHIRE: Parádní skin, už se budu těšit!!! Kdy by se mohl dostat ven?? Popřípadě šlo by zaslat na mail??? Díky

SAPPHIRE napsal:
Aby to tu prachom nezapadlo, tak som konečne dokončil skin 754.021. Vonku pôjde až s novou reko kabínou.
A kto robí tú kabínu ? Ináč skin super ako obyčajne.

Parofot : Von pôjde s kabínou, to môže trvať týždeň, alebo mesiac, fakt nevieme kedy to bude, ale skin zajtra môžem zaslať na mail.

Delay síki :)

je to ten čo som ti ukazoval, vtedy som nemal hotovú alfu :D

Poslal som ti ho na mail.

Ak by to ešte niekto chcel poslať nech sa mi ozve do SZ.

PS :Všetkým tým čo ho chceli som poslal ak by mail nedošiel tak sa mi ozvite pošlem znovu :)

Zdravím, dohledávám některé modely použité v aktivitách a u vašich je problém, na stránkách jsem je našel, ovšem na edisku jsou smazané, budou někdy obnoveny?

Na tuhle odpověď čekám snad měsíc a zatím nic. Mám popřípadě i místo místo pip edisku.

Riesi sa to zo Sapphhirom som v kontakte. Zial je menej casu tak to ide pomaly ale urcite autor o tom vie.

... co třeba do stejného bloku, jako má skiny Čouda a Liadem ... měli byste to i bez práce se stránkami ...

Jsem pro, aby to bylo u Čoudy a Liadema. Stahovat to z edisku stylem "tak co si dneska stáhneme? aha, nic, už jsem 1 soubor stáhnul" je prostě na pytel, pane velitel. :-)

Každý jeden trochu aktívnejší človek, čo má čo zverejniť, by mal mať svoju normálnu stránku. Zaplatiť si doménu a hosting......Inak to nikdy nebude ono.

Back
Nahoře