Skiny SAPPHIRE

Doménu, hosting? Načo. Stačí free doména a vlastný fpt server na ktorom mám všetke mašiny zo stránky, z vozňami to vyzerá biedne, treba na ne spraviť inštalačku a nahodiť na ftp a potom na web, lenže jediná vec čo mi chýba je ćas, bohužial chodím do roboty, robím nadčasy, potom si robím autoškolu samozrejme mám aj súkromný život a na msts bohužial nemám absolútne čas. Dovolenku si v práci vziať nemôžem, lebo mi ju treba medzi sviatkami, takže je to dosť komlikované.

Takže to zhrniem, miesto mám ale nemám čas a ani neviem kedy ho budem mať. Je to dosť prekérna situácia vzhľadom nato že v skoro každej aktivite je nejaký môj voz, teda z mojej stránky, takže sa budem snažiť to dať čo najskôr doporiadku.

Všetke mašiny na webe na ftp už sú, takže tam by nemal byť problém.

A to je asi odomňa všetko.

Chtěl jsem si dneska stáhnout ZSSK Apeer 020, ale bohužel je tam jen odkaz ne edisk a tam mi to píše, že soubor neexistuje.

Jenže je to škoda, že nejdou některé vozy stáhnout, poněvač je taky hodně používám v aktivitách.

Dan J. napsal:
Jenže je to škoda, že nejdou některé vozy stáhnout, poněvač je taky hodně používám v aktivitách.

Dane souhlasím,ale holt to některým lidem nevadí. A pro vás aktivitáře to musí být potom na palici.

Klokan 35 napsal:
........ pro vás aktivitáře to musí být potom na palici.
Na palici pro nás ani ne, ale pro ty co musí měnit vozy...:D Já si hlavu nelámu, použivám vozidla pro svůj pocit a v read me uvádím, čím je nahradit. Jenže průser nastane, pokud je vozidlo na stránkách a já na něj dám odkaz a nejde stáhnout, ale pokud nahradím B, za jiné B, tak se prd děje, horší když někdo neznalý nahradí například 2 nápravové vozy za čtyř a pak se diví, že nedohraje aktivitu, bo ze soupravou nevleze například na výtažnou kolej. :P
Dan

Tak samozrejm eže ma to štve že to nejde stiahnúť pretože čas fakt nemám jednoducho si nemôžem z roboty zobrať dovolenku len preto aby som nahral vozne do MSTS na FTP.

SAPPHIRE napsal:
Tak samozrejm eže ma to štve že to nejde stiahnúť pretože čas fakt nemám jednoducho si nemôžem z roboty zobrať dovolenku len preto aby som nahral vozne do MSTS na FTP.

Co to tam nahrát přes noc? Večer to odstartuje a ráno vypneš.:cool:

Ahoj, zeptám se jak to vypadá s reuploady zbytku tvých výtvorů uveřejněných u tebe na webu. Dík

Zatiaľ tak že budú u hekla, lenže treba k tomu porobiť inštalačky a nahodiť na ftp. Bohužial som v poslednej dobe furt v robote (aj dnes) takže netuším kedy tie downloady budú obnovené.

Ďakujem za pochopenie.

Ahoj pánové,

mohl by mi někdo ochotný zaslat kabinu "cab754new" pro lokomotivu 754 021? Na stránkách SAPPHIRE nelze stáhnout.

Předem děkuji za kladnou odpověď.

Back
Nahoře