Projekt Open Rails

Už jsem ti psal v SZ, prostě ti nestíhé noťas, nedělá to jen tobě. OR s tratí BP a 321 prostě s noťasy "bojuje". Buď pořádný herní noťas ve standartu roku 2017/18, nebo stolní PC.

Spíš se tam odhalila chyba - nezobrazují se vagóny s použitím FreightAnim modelu. Pracuje se na opravě.
Tak sice vyšla oprava, já myslel, že je to tím, že nsetíhá OR, ale dělají to jen vozy s auty, jak od Čoudy, tak z TBP, které právě používají FreightAnim. Buď se jich polovina nezovrazí, nebo jsou v soupravě díry a musí se uložit a nahrát OR (vozy jak naložené, tak prázdné). Jiné vozy to nedělají a předtím jsem se u OR s něčím takovým nesetkal. Jde samozřejmě o MG poslední verzi.
vozy auta or.jpg

Nedokáže mi někdo odpovědět, proč když mám v programu Bandicam omezení FPS na 30 to vůbec v OR nereaguje?

Zkus zatrhnout volbu "Rychlý full-screen pomocí alt-tab", pokud hraješ na full-screen.

Ahoj , Pardon že to píšu sem ale nemáte někdo původní pack 749 od O. Janiše na jeho webu a na web archívu to nejde stáhnout. Pokud ano můžete ho prosím poslat.

Ahoj, nevíte proč mi nechce OR vpustit traffic do stanice, i když mám v trase hráče blok WP? Kdysi to normálně fungovalo. Na trati 323 v Ostravici, kde nejsou žádná návěstidla, mi traffic vždy zastaví, dokonce kus před výhybkou.
Ostravice.jpgOstravice2.jpgOstravice3.jpgOstravice4.jpg
Dan

Ahoj.
Možná se to tu někde psalo, nevím, nenašel jsem. Nechápu, proč OR, když odklikávám hlášky, nebo rozpojuji vozy a jsem v tabulce, bere i ovládání myši v kabině, už několikrát se mi stalo, že jsem dal třeba rozpojit hadice a přidal jsem výkon na lokomotivě. :-)

Díííík jde mi o link do Read me, už se pomalu rýsuje dílko k vydání, ještě projde testem a jinými technickýmí záležitostmi, ale prakticky je hotovo se vším všudy.
plagat komplet.jpg

Ahoj.
Už delší dobu a myslím, že jsem se tu i na to ptal, sleduji to, že třeba (dělá to ale i u jiných mašin):
ŽSSK 162.005-3 má maximálku 140 om(h.
- při startu v aktivitě je maximálka 140 km/h.
- ale při přestupu do traffic v aktivitě je maximálka mašiny pouze 108 km/h.
Nevíte co popřípadě upravit v eng? V aktivitě kdybych neměl vyrušenou nouzovku, prakticky stojím každou chvíli-

- při startu v aktivitě je maximálka 140 km/h.
- ale při přestupu do traffic v aktivitě je maximálka mašiny pouze 108 km/h.
Nevíte co popřípadě upravit v eng? V aktivitě kdybych neměl vyrušenou nouzovku, prakticky stojím každou chvíli-
Ahoj Dane, 75% ze 140 je 105. Nezkoušel jsi nastavit tomu trafficu výkon na 100%, jestli se to nezmění?

Ještě mne napadá upravit maximálku soupravy přímo v souboru consists. Ale teď ne, až dojedu test.

Back
Nahoře