Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Můžu se zeptat, v čem tkví v této upravené verzi úprava brzd?
Tahle info tam ale bohužel chybí.Samozřejmě přehnaně, aby to bylo patrné.
No v nastavení klávesnice mám vše správně. Na YouTube jsem viděl videa, kde u některých lokomotiv (př. Esa z TBP) můžou normálně natáčet pohled nahoru a dolu, a mě to u těchto kabin nefunguje (u žádné kabiny).Jenže 2D kabina není 3D kabina. Neplatí pro ni totéž, co pro externí 3D pohled. V 2D kabině se můžeš na pravou a levou šipku podívat jen tam, kam ti to nasměroval autor kabiny a nebo šipkou nahoru, dolů pokud ji máš v nastavení ORTS nataženou.
Já to chápu, nechci se s vámi o ničem hádat. V nastavení ORTS mám rozatžení na 50% a u žádné dosud zkoušené lokomotivy mi funguje prohlížení kabiny nahoru a dolu, jen doprava a doleva. Třeba u Esa z TBP téměř nevidím na návěstidla.Je to tak jak, jsem napsal. Nahoru/dolů můžeš kabinu prohlížet, pokud si ji v nastavení ORTS roztáhneš. Např. 50%.
Ty u toho držíš Alt?Když chci v kabině otočit pohled nahoru nebo dolů, nefunguje mi to klávesami Alt+Up/Alt+Right.
Samozřejmě nejde, když máš nastavené rozlišení 4:3 a kabina je tak vidět na výšku celá. Když dám rozlišení 16:9, tak už celá v obrazu není a dá se posouvat .*nefunguje prohlížení kabiny nahoru a dolu
Když nevidí ven, má nastavenou nízkou hodnotu vertikálního pohledu.Na druhou stranu, pokud má nastavené rozlišení 4:3, není problém koukat přes okno na návěstidla.