bob57_cz
Učitel češtiny
Myslet znamená prd vědět. Neodhaduji. Napřed otestuji a pak sdělím výsledky.Ještě bych mohl zkusit z 3D do 3D kabiny nebo taky z 3D do 2D, ale myslím že to bude beze změny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslet znamená prd vědět. Neodhaduji. Napřed otestuji a pak sdělím výsledky.Ještě bych mohl zkusit z 3D do 3D kabiny nebo taky z 3D do 2D, ale myslím že to bude beze změny.
No, to je pravda...Myslet znamená prd vědět. Neodhaduji. Napřed otestuji a pak sdělím výsledky.
Díky za radu, hned vyzkouším.. Jen.. Dnes jsem stáhl trať 310 - Jesenicko a taky bez problémů frčí.. Ale jistě.. BP je o dost větší balík všeho možného. Každopádně ještě jednou díkyS najväčšou pravdepodobnosťou ti nestíha PC. Jediná možnosť ako toto obísť, je stiahnuť si verziu OR 1.2.3766, následne z ulož.to stiahnuť balík pres slabé PC, a jeho obsah nakopírovať do priečinku OpenRails. Prehodí ti to ovládanie svetiel (CTRL + T, CTRL + Y).
Global jsi přehodil?... stáhl navíc i jiné tratě (trať 240,dvoukolejka). Tratě stažené fungují s Trainsetem z trati Břeclav - Praha (BP), tam problém žádný není. Když však zapnu trať BP, ať už prozkoumání trati nebo aktivitu, open rails načítá, po nějakém čase skočí zpět do základního menu, aniž by zahlasil nějakou chybu. ...
Global jsi přehodil?
Včera jsem létal po doktorech, dnes vyzkouším vaše rady.. Snad se nějaká ujme.. Znovu všem děkuji za ochotu poradit.Global jsi přehodil?
Takto kategoricky se to nedá říci. Osobně si myslím, že samotný OR pro slabší PC nepředstavuje velkou zátěž. To je až kombinace s rozsáhlými tratěmi typu 321 nebo BP. Problém může být i s konkrétními "vysoko"polygonními modely. Bohužel, dokonalost u OR jde ruku v ruce s výkonem. Nicméně se stejným problémem se potýkal už starý MSTS/MSTSBin.... Je na to nejaké riešenie? Alebo proste slabý PC a OR nejde do kopy?
Vôbec nič mi to nehovorí. Nejaké info bližšie ohľadom tej Rivy?Já přes Riva jezdím jen 321 ale je pravda, že mám klid.
Je to "Rivatuner Statistics Server" (RTSS), takovej prográmek, kde nastavíš požadované FPS a to pak limituje FPS pro GPU. Takže např. nastavíš 30 FPS a vše ti pojede max 30 FPS, a díky tomu OR "nepulzuje".Vôbec nič mi to nehovorí. Nejaké info bližšie ohľadom tej Rivy?