Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevím, jaké tratě mají v USA, ale já se držel základního kolejiva první roky a pak zjistil, že bez doplnění kolejiva z Xtrack se dál stavět nedá. Návěstidla jsou další složitá kapitola a bez MSTS BIN by nebylo možné položit koleje v Praze.paashi napsal:Tady vás musím trošku zastavit. ORTS je laděné na základních tratích a na některých oblíbených zejména v USA. ....
Toto se bude ještě řešit. Nereálné tření je pozůstatek z MSTS - používáme stejné vzorce vozidlového odporu. Co je horší, nebere se v úvahu setrvačnost rotujících částí (tj. dynamicky se setrvačná hmota zvětší o 5 až 30% - podle soupravy), ale to se v příští verzi změní. Kromě toho, pojem "reálné hodnoty" nelze na železnici vůbec používat. Kromě toho, že nelze spoléhat na hmotnost soupravy (skutečná hmotnost nákladu nesedí s hmotností na průvodkách, počet osob ve vlaku se taky mění), nelze brát za směrodatný ani vozidlový odpor udávaný v předpisu V7. Z opakovaných měření na VÚŽ Velim byly několikrát potvrzeny obrovské rozdíly dané např. i různým řazením nebo ložením vlaku. Porovnání jakéhokoliv idealizovaného simulátoru s konkrétním vlakem proto není na místě. Každopádně díky za postřeh.dem napsal:ZSR130 ktorá je na Globale BP ide v pohode.Jediné čo sa mi nepáči je vysoká hodnota a nereálna hodnota trenia. V reále na Strekove na začiatku stanice vyhodím výkon pri 120km/h a celú stanicu aj výpínačku za stanicou prejdem pri 120km/h. Za vypínačkou kým to nahodím mi klesne rýchlosť na 119km/h......V OR za vypínačkou som mal len 110km/h.....To je brutálne zlá hodnota.....
Miky945 napsal:Takže,Luhačovice jedou,CR343 taky,CR340 a BP ve verzi z února 2012,kterou mě dal Zbyněk na slezině ne. Asi to bude tím že jsou udělány změny v souboru sigscr.dat!
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/31Detail_tn.jpg[/URL]
Mirek
Moudrý z toho sice nejsem, ale zajímalo by mě, co způsobuje tuto nepřesnost, jestli by to například nešlo v trati opravit, pokud je to opravitelné.paashi napsal:...
Tato chyba není způsobena sigscr.dat, ale poměrně přísnou inicializací "cestovatele" (Traveller), tedy objektu, který se stará o interakci vlaku s tratí. Současná přesnost seřazení "cestovatele" na trati je 0,01 m, ale trať BP vyžaduje větší nepřesnost, až 0,5 m. ...