Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hynďa napsal:... Ve verzi 1655 mi ale zvuky přeskakují nebo se nepřehrávají vůbec.
Chce to trpělivost - zabezpečovací systém je hodně závislý na "uhlazenosti" definic tratě a nějakou chvilku to potrvá, než se to odladí i pro neoriginální tratě. Pokud se to objevuje i u originálních tratí, doporučuju nahlásit chybu na launchpadu.Vrbam napsal:Stává se mi u návěstidel z trati 310, že pokud si přestavím trasu na jednokolejce na jinou kolej a vrátím to zpět, tak se na 1. koleji nevrátí zpět "volno", ale zůstane "stůj".
Flip jsem viděl v bug-reportech, pravděpodobně se řeší...Vrbam napsal:Pak špatně fungujou světla fliplé lokomotivy ve vlaku. Přijde mi, že se model otočí, ale světla se chovají divně, jakoby neposlochaly pravidla.
Doporučoval bych podívat se na výpis brzd Shift+F5, zda je souprava odbrzděná. Nejčastější chyba je nepřipojení brzdových hadic (v nápovědě najít klávesu "connect brake hose") nebo zabrzděné ruční brzdy. Kdyby se status brzd nějak zasekl, doporučuji "inicializaci brzd".Vrbam napsal:A dále v misi připojit lokomotivu k vozů, znamená pak nemožnost ji rozjet s těma vozama, prostě s nima nepohne.
MANOS66 napsal:Zdravím páni.V najnovšej verzii sa súprava nenaklána alebo to treba nastavit?...
T458.1603 napsal:Dobrý den chtěl bych se zeptat zkoušel někdo už přípřežev O.R.? Pokud ano šlo vám to bez chyby my jsme se spojily a řízení bylo hrozné.
T458.1603 napsal:Dobrý den chtěl bych se zeptat zkoušel někdo už přípřežev O.R.? Pokud ano šlo vám to bez chyby my jsme se spojily a řízení bylo hrozné.