Ahoj,
chci se podělit s aktivitami před aktualizací X 2652 a po ní. Na několika tratích mě aktivity částečně jezdily, ale bylo i při odjezdu na Stůj, nebo později bylo Stůj a dál jsem se nehnul. Takže žádná sláva. Teď po aktualizaci asi takto. Například:
Trať Luhačovice- aktivita Ex 560_Šohaj - OK
Sp 1729 - Cimburk má na Stůj, neodjedu ( MSTS OK)
BP Evropa 4 od Dana - před aktualizací jsem dojel i do Ždáru, kde bylo na vjezdu Stůj. Podmínečně jsem projel vjezd a po zastavení ve stanici a odjezdu dojel až do Kuřimi, kde bylo na odjezdu Stůj a konec, dál to nešlo.
Nyní - dojedu za zastávku Stříbrné Hory a aktivita mě spadne s hláškou: Posloupnost neobsahuje žádný odpovídající prvek. Tato hláška má ještě dalších asi 40 řádků v angličtině s různými odkazy, kterým nerozumím. To bylo včera. Dnes se tato hláška objeví už při spuštění . Takže se ani nenačte.
Evropa 2 - před aktualizací se nepostavila vlaková cesta na soupravu, nyní ano, dokonce jsem i odjel z Masaryčky, ale dnes se aktivita ani nenačetla, opět hlášení, že Posloupnost....
trať BP aktivita DJ_BP_Pn 45810 od Dana, odbrzdím, je na volno, rozjedu se, vše OK, ale před hlavnou stanicou Blava opět aktivita spadne s hláškou Posloupnost....atd.
Evropa 1 - OK
BP aktivita Den Blbec - v Olomouci popojíždím k seřaďovacímu návěstidlu, kde mám bílou a vedle mě jedoucí náklad má posun zakázán. V MSTS je to obráceně. Já stojím a posun jede do stanice. A když tedy najedu na vl. soupravu, dostanu hlášku...a máš odjezd, tak je na Stůj, protože cca 200m přede mnou stojí Lv. V MSTS bez problémů
trať 321 -aktivita DJ_321_Pn44810 od Dana v Hranicích se 1. hláška neobjeví ( hlášení, že musím odbrzdit postupně, jinak budu dlouho foukat ), ale nafoukám, odbrzdím a je na Stůj, mohu jej podmíněčně projet, jedu,ale na Traťovém monitoru je limit rychlosti 0 a tak jedu pořád dál, ale je to pochopitelně špatně.
Alfold 6 - zde některé aktivity jedu až do konce, u jiných jedu stále na výstrahu, později na volno a u některých je na Stůj.
Evropa EX 7 - tady skončím v Visegrad- Nagymaros na zastávce, dál je Stůj, v MSTS projel bez pádu
Takže jsem byl velice rád, že už aktivity budou po aktualizaci "sjízdné", ale bohužel, alespoň u u mne,tomu tak není u všech aktivit. Další tratě a aktualizace jsem zatím nezkoušel.
Tak se ptám, vás účastníků tohoto fóra, jaké máte zkušenosti s těmito aktivitami? Děkuji.
Milan