Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Řeší se ty brzdy, jak mám přibržďovat, když to nejde, buď brzdím nebo ne, takhle občas zbytečně moc zpomaluji.
Potvrzuji i u 150/350. Zkrátka BSE nefunguje jak má. Buď předělat nebo vývojáři by s tím mohli něco udělat. Stejně v MSTS to byl kompromis.mám švih-odbrzdit-zabrzdit-trvale zabrzdit-záchranka, tedy mezi odbrzdit a zabrzdit chybí jedna poloha, držet. Zatím jsem jel s motorovkama a všude stejný tedy 810-814-842-854-754.
Předělat těžko - jedna definice se v MSTS chová na dvou lokomotivách úplně jinak. Nikdo sice netuší, jak to v MSTS udělali, ale pravdou je, že toho naši modeláři využili. A není to jen brzdič - stačí se podívat do manuálu k ENG souborům od Rudolfa Richtera a spočítat, u kolika MSTS parametrů napsal otazníky. Kdybychom mohli postavit simulátor od základů, tak už jsme mnohem dál. Takhle se hrabeme v hlíně a hledáme ostatky MSTS, které už dávno požrali červi...Potvrzuji i u 150/350. Zkrátka BSE nefunguje jak má. Buď předělat nebo vývojáři by s tím mohli něco udělat. Stejně v MSTS to byl kompromis.