Projekt Open Rails

čaute, prosím vás zaujímalo by ma aký máte na bud defaultných tratiach alebo na naších tratiach ikonku " proces renderovaní" chcel by som porovnať s mojím. Chcel by som z nejakej integrovanej grafiky a nejak viac namakanej. Je to len pre porovnanie. Diky moc
Do tohto menu sa dostanete Alt+F5 a potom prepínate SHIFT+F6
FdY8c.jpg

Diký moc som rad že aspoň jeden sa našiel... noo vodím že tú červenú krivku nemáš takú ako ja :) moja je viac plnšia. Ale keď pozerám fotku zo stanice tak tiež ti to cucá 100%grafiky... je to proste zlýmm kodom.

Myslím že som prišiel nato ako sa zbaviť "cukania - sekania". Tým že hra síce dokáže vytvoriť vysoké FPS tak nie vždy je to výhra. No a v Open Raile je presne toto problem. Vysoké FPS. Cez Nvidia inspector som nastavil FPS na LOCK 40 FPS. A hra ide krásne plynule. Nastavenie grafiky nechám na Vas podla uváženia a výkonosti grafiky či PC. Skúste to a dajte spätnú väzbu či Vám to pomohlo.
Clip_42.jpg

Musíš si ho vytvoriť :) je tam taká hviezdička :) do neho potom vložíš programi pomocou zeleného pluska :) malo by to byť ked prídeš nad to myšou že add program a dáš tam RunActivity.exe a RunActivityLAA.exe... zaleží ktorý používaš. ja mám oba...

Tak jsme to s kolegou Delay pořešili, vyzkoušel jsem jízdu vlaku a vlak se necuká i když jsem jel v Praze. Zítra zkusím jiné lokality a napíši, jak to dopadlo. Zdá se, že Delay se trefil. Díky.
Milan

Jedu aktivitu Ic 551 Zlínský expres, večer z Prahy v zimě, v OR nastaveny dynamické stíny atd. v Praze Vršovicích FTS 16 a při jízdě vlaku kolem mne (kl 4 ) velmi lehké trhání. Na hlavním při FPS 12 - 16 trhání o trochu větší, ale venku z Prahy bez problémů a také nejedu přískokem! Zlepšení minimálně o 60 - 70 %.
Přeji dobrou noc.
Milan

Dynamické vypni :) zvýši ti to FPS :) máš priepustnosť grafiky čo som si všimol 80GB/s ... :) ja mám po nataktovaní niečo cez 105GB/s :) a grafiku si kludne prisposob a uvidíš že sa dosataneš nad 30FPS :) ked tak to potom ešte poriešíme

Poprípade cez Team viewer ti to urobím :) ja som v tom už robil ked som mal notebook s Radeon kartou :)

Takže škubání vyřešeno i u karty ATI :) Stačí skutečně napevno nastavit v profilu aplikace FPS a je po problému, zatím stabilních 35 bez záškubů ! :)

Back
Nahoře