Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak je to logicke. Aj pri fsx sa riesil problem s fps zo zamknutim na pevno.......Programy kde je tendencia rychlich zmien fps aj ked pri vysokych hodnotach to sposobuje to cukanie. Ked to.spadne zo 60 na 30 je to citit aj napriek tomu ze 30 je este plynule.
Ten nárůst je podle mě příliš rychlý (mám 6-jádro) - stačí několik minut. Při hraní MSTS není problém, u Railworks také ne. Nic jiného v podstatě nehraju. Pravda, i zde teplota stoupne, nikdy však ke kritické hodnotě.
Samozřejmě, vyčistím chlazení procesoru, i když není tak dlouho, co jsem to dělal.
80 je taký nejaký horný strop, cez ktorý sa už určite neodporúča ísť. Väčšina procesorov by mala mať teplotnú poistku, kedy sa pri jej prekročení počítač instantne vypne, aby nedošlo k poškodeniu procesora.
Otázkou je, zda limitní FPS stíhá grafická karta. To už si musí každý uživatel zkusit sám.![]()
Limiter v RadeonPro mi funguje na R9 290X jen v OR. V MSTS tím FPS neovlivním. Funguje vám v MSTS?