Projekt Open Rails

Stáhl jsem aktualizaci 26 a bez problémů spustím OR s X2969. Projel jsem zatím z Prahy do Kolína a do Hořic, šlape výborně.

Ano načítať trať ide moja chyba :) skor aktivita ma problem skusím ešte iný čo to povie

Jen podotýkám, že já nemám zatím žádnou aktivitu na 321 pro OR, až udělám vše na BP, pak půjdu na tuhle trať. Navíc pokud je stále Ústí rozkopané, tak některé aktivity vynechám, to samé přes Ostravsko, nebudu se v tom furt hrabat, na to nemám čas.

Neviete čím to bude nejde mi spustiť trať321 v OR a BP fičí bez akýchkoľvek závad a problémov a tiež to je veľká trať ? :) čím to bude prosím o pomoc

Neviete čím to bude nejde mi spustiť trať321 v OR a BP fičí bez akýchkoľvek závad a problémov a tiež to je veľká trať ? :) čím to bude...
Bude to tým že máš v tom mrdník. Začni pekne po poriadku. Nainštaluj trať z DVD ( nie z toho strateného, ale z nového ) Doinštaluj aktualizície, zmaž staré trasy a aktivity ... atď ... ... ...

Hlavně by si musel nastavit cestu k 321, pokud to instaloval vše dohromady tak te jasné.
Za mne, před chvilkou jsem instaloval trať od Martina bez základního MSTS a funguje bez problému, tedy odjeto Praha - Pardubice.

Ahoj alcapone, s Gr4Sp sme skúšali začať v Prahe a ani raz sa nam to nepodarilo. Jak mile začneš niekde inde ako na hlaváku tak volna jazda alebo aktivita naskačí, skúšal som začať: Bechovice -> išlo, Vršovice-> išlo, Masarykovo -> išlo. No z hlavního nádraží vobec. Nevieš čo by mohlo byť za problem?

Zkusil jsem Martinovu aktivitu Praha hl.n.- Košice, odjel jsem bez problémů, totéž ve volné jízdě na obě strany také odjedu, FPS kolem 22-27.

Ano, jedu tu Martinovu aktivitku z Prahy a bez problému. Jedu teda na autopilota, jen si to chci zkouknout, při úpravách si to projedu mockrát. Jinak Prahu doporučuji jet maximálně na dohlednost 2 km, testuji teď R251 na BP s dohledností 2,5 km a ve Vršovicích mě to padá u tunelu, musel jsem jít dolů. Je fakt, že mám okolo sebe trafik a ne malej.

NO výhlad do budúcnosti -> výmena HW od základu ... :) inak to nevidím je zaujímavé že Railworks 4 pustím na medium, Train Fever na High a iné hry na medium no OR nepustím vobec :) stále je to zle vyladené proste program nevie využiť maximálne HW čo užívateľ ma :)

Skúšal už niekto vo verzii 2987 toto?

Introduced AI train blow at level crossings. Insert a line ORTSAIHornAtCrossings ( 1 ) in .act file after line NextActivityObjectUID ( )

:D Tak po našom to bude to, že by mal AI vlak zatrúbiť na alebo pred priecestím, ale zrejme sa musí daný parameter vložiť priamo do súboru konkrétnej aktivity.

Takže som presedlal na novú grafiku a to Nvidia GTX 960 Strix od Asusu a musím povedať že nárast výkonu je veľmi dobrý ! :) Open Rails ide fakt vez seknutia na plné detaily a nastavením cez nvidia inspector :) takže ak má niekto problem (môže) to byť aj grafikou :)

No tak sem taky něco napíšu, docela mě zaujala jedna novinka pokud jsem si ji dobře přeložil. A to možnost používat mluvené hlášky v akvitivitách místo psaných :-)

No Howky len ako nahráš hlášku ktorú chceš? :D viem si predstaviť dvaja kámoši + dve vysielačky obaja v iných izbách a proste nejaký vopred napísaný dialog medzi nimi :) plus nejaké zvuky že to je na stanici ... :) nevieš náhoou či sa ratá aj stým aby si si hlášku vedel opakovane pustiť?

Back
Nahoře