Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, nerad bych se mýlil, možná můj názor je mírně zabedněný, nicméně tvůrci OR někde v [jú-es-éj] (Emeryce), kteří provozují x stovek metrů dlouhé ucelené vlaky křížem krážem přes půl kontinentu zřejmě ani netuší, že uprostřed Evropy je nějaká malá zemička, ve které se čecháčkovští železniční nadšenci snaží nasimulovat reálný a pro "amíky" zřejmě složitý posun.Nicméně mně spíš fakt štve, že se zjištěné bugy OR neřeší, jakoby čeští testeři a tvůrci aktivit nějak neexistovali.
A ty si neporadíš? Máme v servisech neviditelné vozy, tak jeden připoj z každé strany té posunovací mašiny a máš to vyřešené.1. Pokud najede zezadu na soupravu hráče mašina traffic s vozy, vše klape, buď odjede sama a přidá vozy, nebo jkidně odvěsí libovolný počet vozů a odjede s němi.
2. Pokud najede zezadu na soupravu hráče mašina traffic bez vozů, tak okamžite odpojí lokomotivu vepředu
Tak to jsi měl už dost času se tomu přizpůsobit, jak píšu výše.a houby z toho
Odvolávám, co jsem nařídil a nařizuji, co jsem odvolal ...Takže ne ne, všechno špatně, ...