@Icik https://uloz.to/file/9lEzZhjBwkVi/openrailslog-txt Prosím nevíš co to znamená? Z jakého důvodu to nenačetlo? Děkuji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je super, že budeme mít funkční hodiny, dalši fičurina, ale základní problémy nikdo neřeší třeba takhle blbě vypadjí tunely, kde svítí slunce:A budeme mít v OR funkční hodiny na nádražích...

Čau. V editoeu aktivit MSTS, když klikneš "pravým myšítkem" na návěstidlo, dostaneš výběr zadat je jako nefunkční. V aktivitě je pak návěstidlo zhasnuté a i traffic přes ně přejíždí pomalu, jako v provozu, kdy je nefunkční.Nefunkční návěstidla uměl MSTS? Jak to fungovalo? Ono něco popsat programátorovi neznamená, že to vyřeší nebo že to chce vůbec řešit.

To není pravda. V msts bin je i po změně kabiny orientace sběračů v pořádku a ne opačně, jak tu popisuješ.... Ale pokud změnim stanovište změní se ovládání na, zadní sběrač ve směru jízdy "Shift+P" a přední "P", stejne jako v MSTS,
To už nevím, měl jsem za to, že po přechodu se to brátilo a zadní si zvedal Shift+P, MSTS už jsem nejel tak 2 roky.o není pravda. V msts bin je i po změně kabiny orientace sběračů v pořádku a ne opačně, jak tu popisuješ.
To není nutné, stačí si jen pamatovat.To už nevím, měl jsem za to, že po přechodu se to brátilo a zadní si zvedal Shift+P, MSTS už jsem nejel tak 2 roky.![]()