Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stahuje se ten nahoře. Všimni si, že se tam s každou novou verzí mění očíslování. Mimochodem, zkoušel to už někdo? Funguje AI po půlnoci?No jo, ale já jej mám furt označen jako stažený (že jsem je stáhnul), stahuje se ten úplně nahoře, nebo se pletu?
Zobrazit přílohu 28572
Uff...Je to to číslo 79? To bych byl hoooodně pozadu.
Udělal jsem testovací úlohu, start aktivity před půlnocí, pokud zadám traffic se startem před půlnocí, stejně jako aktivita, hra naběhne bez potíží, dokonce i WP s kódem 30005 pro hráče funguje a traffic jezdí i po půlnoci, pokud však traffic zadám start po půlnoci, OR se načte do 2/3 a dále se nic neděje třeba 10 minut a je nutné ho vypnout křížkem v rohu....Mimochodem, zkoušel to už někdo? Funguje AI po půlnoci?
Jakto že ne? No, když budu chtít jet přes půlnoc, tak zadám začaýtek před půlnocí a dál už to jede a pokud chci začátek po půlnoci, musím dát tuším nejméně 00:15:00, nebo 00:30:00, teď už nevím. Tenhle popůlnoční start fungoval vždy takhle, když si dál začýtek třeba 00:00:00 u traffic, měl jsi aktivitu bez vozů.Takže žádná změna. Škoda, sem tam by se to hodilo.