Activity It_s_Real

Ahojte,. Skusam aktivitu EC 278 ale mam problem doteraz sa mi nestal ani raz ...
Ked spustam cez trainstore vypise mi chybu ,,Nelze pridat vozidlo do sveta" vypise jedno a to CD_Eas-u_u_CF .. ( uid 201132 )"
SKusalk som stiahnut model znova a bezvysledne ...
Vozidlo je pridane v ,,aktivite" tak som ho vyradil a nasledne uz nepisalo chybu o toho vozidla ale zase nejake ine nakladne :( predtym mi to nikdy nespravilo.
Trat ba-praha ... BP84 mam, aj aktualny msts bin

Vdaka za pomoc

Toto je typická hláška při nestíhajícím PC. Vrať si zpět původní vůz, těsně před pádem aktivitu ulož (F2), aktivitu ukonči a znovu spusť z uložené pozice. Měl by ses dostat dál ... některá náročná místa můžeš takto "prokousávat" v několika krocích.

Honza napsal:
Toto je typická hláška při nestíhajícím PC. Vrať si zpět původní vůz, těsně před pádem aktivitu ulož (F2), aktivitu ukonči a znovu spusť z uložené pozice. Měl by ses dostat dál ... některá náročná místa můžeš takto "prokousávat" v několika krocích.
Vdaka za radu ale mne to spravi hned nazaciatku ako spustam hru a potom to padne takze sa nikam nedostanem :-/

ja som mal tieš tento istý problém pri aktivite EC 110 polská mašinka ma skratka dalej nepustila odklikol som prvé okno a pád... to sa stalo vždy potom som uvolnil grafiku zmenšil detaili, kvalitu objektou a viditelnosť na 1000m a teraz je to totálne v pohode :)

No dneska som si omylom vymazal celu zlozku TRAINS kde som mal vsetky modely :D tak som daval znova aby som si mohol skusit aktivitu EC 278 a zase drb ..nelze pridat vozidlo do sveta" vzdy do zacina tym istym a to som nanovo stiahol atd, c Scan Con nechyba ani jedno vozidlo k aktivite , nechapem couz mam robit : (((

goldman napsal:
Vdaka za radu ale mne to spravi hned nazaciatku ako spustam hru a potom to padne takze sa nikam nedostanem :-/

I když nemám slabé PC, měl jsem u této aktivity stejné potíže. Ostatní aktivity byly v pohodě. Nepomohlo snižování viditelnosti a přeinstalování binu. Původně jsem měl nastaven param. mem:1024, po změně na mem:512 byla aktivita bezproblémová. Takže se mrkni na parametr mem.

paramtre mam tieto ale nemyslim ze by mohol byt vtom problem

-mem 1300 -vm:w,1280,1024,32 /timeacceleration /anisotropic /fsaa

mozem dat mem menej ale ci pomoze ... inak diky ... nechapem preco ale len pri tejto aktivite mi to robi hned nazaciatku pritom tie vozidla co vypise su 100% funkcne v inej aktivite alebo volnej jazde ...

goldman napsal:
paramtre mam tieto ale nemyslim ze by mohol byt vtom problem

-mem 1300 -vm:w,1280,1024,32 /timeacceleration /anisotropic /fsaa

mozem dat mem menej ale ci pomoze ... inak diky ... nechapem preco ale len pri tejto aktivite mi to robi hned nazaciatku pritom tie vozidla co vypise su 100% funkcne v inej aktivite alebo volnej jazde ...
aha zle som si precital , mal si mem 1024 a ja 1300 :D tak skusim to zmenit

no skusil som dat menej a nejako som sa ,,prekusal" aby som zapojil vagony a zatial nepadlo tak uvidime ale diky za radu , inak ked som zmenil mem z 1300 som mal na 512 nejako to nespomali viac hru? :)

Naposled editoval moderátor:
goldman napsal:
...ked som zmenil mem z 1300 som mal na 512 nejako to nespomali viac hru? :)

Tato aktivita je zvláštní. Při 1024 bylo vytížení proc. 100%, FPS 1, pak to za několik sekund padlo. Po snížení se hodnoty znormalizovaly, na začátku FPS 4-7 a postupně vyšší. Nějaké viditelné zpomalení jsem nepozoroval, porovnávat nebylo s čím.

goldmen: a nemáš náhodou zmiešané niečo v Globali ?? ked ti to spadne pri načítavaní hned na začiatku vždy býva problém v ňom možno tam máš niečo z trate ktoréé spolú nemožu byť. preto ti to padá ...

goldman: máš špatně zapsán parametr mem. Správně má být "mem:512" nebo "mem:1024". Pak se nediv, že ti dělá MSTS problémy. Chybý ti tam totiž ta dvojtečka.

Pavlík napsal:
goldman: máš špatně zapsán parametr mem. Správně má být "mem:512" nebo "mem:1024". Pak se nediv, že ti dělá MSTS problémy. Chybý ti tam totiž ta dvojtečka.

Ano viem ako to ma byt zle som to opisal sem ale inak Vdaka, problem som vyriesil tym ze som obral parameter mem na 512, inak pri inych aktivitach som nemal problem aj ked som mal viac. VDaka za rady:)

CANDY napsal:
goldmen: a nemáš náhodou zmiešané niečo v Globali ?? ked ti to spadne pri načítavaní hned na začiatku vždy býva problém v ňom možno tam máš niečo z trate ktoréé spolú nemožu byť. preto ti to padá ...

Ne ne v tom problem nebol ale zahadne ,,aktivite" vadilo ze som mal parameter mem troska viac ako 512 :D nechapem ale vpohode

goldman napsal:
Pavlík napsal:

Ano viem ako to ma byt zle som to opisal sem ale inak Vdaka, problem som vyriesil tym ze som obral parameter mem na 512, inak pri inych aktivitach som nemal problem aj ked som mal viac. VDaka za rady:)

CANDY napsal:

Ne ne v tom problem nebol ale zahadne ,,aktivite" vadilo ze som mal parameter mem troska viac ako 512 :D nechapem ale vpohode
a akú velkú máš RAM ?? že čo ma čaká ja som dal tieš na 1024 a zatial v pohode len sa mi zdalo že nejako viac seká takže ho dám asik spať na 512... :D

Ram mam na jednom 2 GB a na druhom 4 GB na oboch pc som mal nastavene myslim 1300, predtym 1024 .. neviem mne sa zdalo ze to mensi cas nacitavalo ale asi sa mi to len zda neviem to porovnat ...

No hura dohral som aktivitu dojdem do Prahy hl.nadrazi , zastavim hlasenie ze o 10.25 mam posun, odpojil som loko a ziadne hlasenie do 10.40 neprislo, co mam urobit aby mi ukoncilo upesne aktivitu ????????????? Vdaka.a

Děkuji i za druhou Tvou aktivitu, tentokrát za pohodového Košičana.
Jen mě asi stejně ,jako jiné děsí to veliké množství loose consistů. :-)
Ale jinak opravdu děkuji.

Back
Nahoře