netsocka
Skladník
Proto že jsem jizdu do Letohradu neplánoval.Zbyněk Šemora napsal:Ještě jsem nepochopil, když Dětský vlak je trasován do Letohradu, proč je aktivita dělaná pro trať 321, která tímto směrem nepokračuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Proto že jsem jizdu do Letohradu neplánoval.Zbyněk Šemora napsal:Ještě jsem nepochopil, když Dětský vlak je trasován do Letohradu, proč je aktivita dělaná pro trať 321, která tímto směrem nepokračuje.
Ahoj Dane,Dan J. napsal:Zdravím.
Po rozbalení poslední aktivity Vn 147350 mi MSTS Activity Analysis ukazuje toto:
http://www.image-hosting.okamzite.eu/#53a2f476035b3fcb2d429e0d1ec6a5ea.JPG
Což znamená, že je v aktivitě definován srv, ale ne paths. Teď nevím jestli se aktivita i tak bude chovat korektně jak má?
S pozdravem Dan
Ahoj,taky sem aktivitu projel úplně bez problému.Líbila se mi,netsocko,jen tak dál....:salut: tonikBanán napsal:Ahoj Dane,Dan J. napsal:Zdravím.
Po rozbalení poslední aktivity Vn 147350 mi MSTS Activity Analysis ukazuje toto:
http://www.image-hosting.okamzite.eu/#53a2f476035b3fcb2d429e0d1ec6a5ea.JPG
Což znamená, že je v aktivitě definován srv, ale ne paths. Teď nevím jestli se aktivita i tak bude chovat korektně jak má?
S pozdravem Dan
já jsem to dojel v pohodě.Občas se to tady u aktivit stává,ale nestalo se mi že bych jí nedojel. Activity Analysis mě vyhodnotí chybějící soubory(2) jako méně závažná a aktivita je tudíž hratelná,alespoň u mě.Radek.
Ahoj Klimi.klimi napsal:Zdravím.
Kde prosim seženu 110 016?
Díky
Pochůzkář je na mých stránkách v objektech, CdByz zase v repaintech.Xcommira napsal:Prosim vás u aktivity R 700 mi conbuilder ukazuje ,že mi chybí v consistu pochůzkář nějakej ember či co to je,pak CdvagByz a CD_B_597 . Prosím vás kde se to dá sosnout. Děkuji vám za odpověď.
Ivan.ps napsal:Práve som si stiahol najnovšiu aktivitu a pri kontorle mi Activity Analisys vyhodil chýbajúci servis: m,nex41754_487009.srv tiež m,nex41754_770045-3R.srv a chýbajúci consist m,nex41754-stojici Ostrov nad.con.
Ty servisy tam opravdu hlásí jako chybějící, ale v adresáři Services jsou, jenomže s mezerou na konci názvu - je to jenom u těch dvou servisů.netsocka napsal:Ivan.ps napsal:Práve som si stiahol najnovšiu aktivitu a pri kontorle mi Activity Analisys vyhodil chýbajúci servis: m,nex41754_487009.srv tiež m,nex41754_770045-3R.srv a chýbajúci consist m,nex41754-stojici Ostrov nad.con.
Aktivitu jsem přeinstaloval a mám tam vše Tak nevím kde je chyba