Aktivity netsocka

Zbyněk Šemora napsal:
Ještě jsem nepochopil, když Dětský vlak je trasován do Letohradu, proč je aktivita dělaná pro trať 321, která tímto směrem nepokračuje.
Proto že jsem jizdu do Letohradu neplánoval.

Zdravím.
Po rozbalení poslední aktivity Vn 147350 mi MSTS Activity Analysis ukazuje toto:
http://www.image-hosting.okamzite.eu/#53a2f476035b3fcb2d429e0d1ec6a5ea.JPG
Což znamená, že je v aktivitě definován srv, ale ne paths. Teď nevím jestli se aktivita i tak bude chovat korektně jak má?
S pozdravem Dan

Dan J. napsal:
Zdravím.
Po rozbalení poslední aktivity Vn 147350 mi MSTS Activity Analysis ukazuje toto:
Což znamená, že je v aktivitě definován srv, ale ne paths. Teď nevím jestli se aktivita i tak bude chovat korektně jak má?
S pozdravem Dan
Ahoj Dane,
já jsem to dojel v pohodě.Občas se to tady u aktivit stává,ale nestalo se mi že bych jí nedojel. Activity Analysis mě vyhodnotí chybějící soubory(2) jako méně závažná a aktivita je tudíž hratelná,alespoň u mě.Radek.

Banán napsal:
Dan J. napsal:
Zdravím.
S pozdravem Dan
Ahoj Dane,
já jsem to dojel v pohodě.Občas se to tady u aktivit stává,ale nestalo se mi že bych jí nedojel. Activity Analysis mě vyhodnotí chybějící soubory(2) jako méně závažná a aktivita je tudíž hratelná,alespoň u mě.Radek.
Ahoj,taky sem aktivitu projel úplně bez problému.Líbila se mi,netsocko,jen tak dál....:salut: tonik

Zdravím. Já už ji taky hraju a parádní aktivitka, jen co je pravda. Tu zprávu o chybě jsem tu psal hlavně proto, že to může dost pařanů MSTS, hlavně začínajících zmást.
Dan

Takže aktivitu jsem dohrál. Opravdu SKVĚLÁ aktivitka, prefektně jsem si ji užil.;)
S pozdravem a hodně úspěchu v tvorbě aktivit.
Dan:cool:

Ad chyba: Ono to dělá problémy i dalším utilitám (např. Activity Mover). Já si myslím, že to způsobuje ta čárka v názvu souboru. Ale nikdy se mi nestalo, že by aktivita kvůli tomu nešla hrát. Jinak všechny netsockovy aktivity jsou skvělé. Tuto jsem ještě nehrál, ale už se na ni moc těším.

Edit: Takže to nezpůsobuje čárka v názvu souboru, ale mezera před tečkou u přípony.

Tak jsem projel R 700 a není co dodat jako vždy moc pěkná aktivita , plno Trafficu,výluka atd.!!!!Jen při spuštění mi to hned spadlo a to kvůli kabině.Přitom ve volné jízdě mi 363ka normálně fungovala. Tak jsem to odjel z 363 015.Netsocko FAKT PARÁÁDA!!!!!

Naposled editoval moderátor:
Prosim vás u aktivity R 700 mi conbuilder ukazuje ,že mi chybí v consistu pochůzkář nějakej ember či co to je,pak CdvagByz a CD_B_597 . Prosím vás kde se to dá sosnout. Děkuji vám za odpověď.

Xcommira napsal:
Prosim vás u aktivity R 700 mi conbuilder ukazuje ,že mi chybí v consistu pochůzkář nějakej ember či co to je,pak CdvagByz a CD_B_597 . Prosím vás kde se to dá sosnout. Děkuji vám za odpověď.
Pochůzkář je na mých stránkách v objektech, CdByz zase v repaintech.

Zdravím, co u aktivit vypsat modely mimo trainset BP? Takhle musím otevřít vše conbuilderu a podle toho hledat co chybí...

netsocko,tak jsem projel Tvoji poslední aktivitu.Opět perfektní práce,jen tak dál!!!! :) Jen doufám že Ti to tady někteří "umělci" neznechutí!!!

Práve som si stiahol najnovšiu aktivitu a pri kontorle mi Activity Analisys vyhodil chýbajúci servis: m,nex41754_487009.srv tiež m,nex41754_770045-3R.srv a chýbajúci consist m,nex41754-stojici Ostrov nad.con.

Ivan.ps napsal:
Práve som si stiahol najnovšiu aktivitu a pri kontorle mi Activity Analisys vyhodil chýbajúci servis: m,nex41754_487009.srv tiež m,nex41754_770045-3R.srv a chýbajúci consist m,nex41754-stojici Ostrov nad.con.

Aktivitu jsem přeinstaloval a mám tam vše Tak nevím kde je chyba

netsocka napsal:
Ivan.ps napsal:

Aktivitu jsem přeinstaloval a mám tam vše Tak nevím kde je chyba
Ty servisy tam opravdu hlásí jako chybějící, ale v adresáři Services jsou, jenomže s mezerou na konci názvu - je to jenom u těch dvou servisů.

Consist m,nex41754-stojici Ostrov nad.con je v aktivitě zaveden jako m,nex41754-stojici Ostrov nad O.con.

Po ruční opravě je to OK a je možné, že tam je nějaký délkový limit na názvy.

Jo a jednu otázečku, kde lze sehnat servis posunovače?

Back
Nahoře