A to jde nějak nasimulovat, že si během hry nadělám například 15 save a některý z nich nefunguje?
To jsem ještě nikdy nezažil, pokud dodržím zásadu, že nic nezměnim v prostředí MSTS. O svátcích jsem jel aktivitu Den blbec a testoval u toho nový počítač. Proto jsem potřeboval při různých nastavení PC si znovu projet z různých load Prahu, kde je to největší Killer. Abych to dohrál do konce, musel jsem si složku saves s tratí zkopírovat do počítače v práci a tam po chvilkách, když byl na to čas, abych tuto aktivitu částečně odjel kus dál, pak si opět složku saves zkopíroval a doma aktivitu dohrál. Nikdy nebyl žádná problém , že by nefungoval nějaký load.
Kdosi mi tady psal, že jel aktivitu Topírna noc a v Libni projel návěstidlo, tak to loadnul z Prahy Masaryčky a měl nějaký problém, že se mu změnily traffic. Já jsem si tohle nasimuloval a žádný problém. Myslím si, že vše je o správném nastavení PC a MSTS. Na výkonu zase tolik nezáleží. Doma jsem měl FPS většinou kolem 57, v práci jsem byl rád když 20. Doma jsem jel volněji, ale v práci jsem musel nadoraz.