Aktivity Ondra.H

EC Comenius

Zdravím. Aktivitu jsem zatím nedojel celou, ale jednu připomínku bych měl. V Petrovicích by nebylo špatný přidat hlášku ve stylu: Po výstupu cestujících pojedeme s celou sopravou na zhlaví a připojíme se na kmenovou souprave Comenia. Já, neznalý místních poměrů, jsem nevěděl jestli se mašina odpojuje, objíždí Olši a pak se připojí na Comenia ze předu, nebo jestli se Olše připojuje na závěs. Ale jinak to zatím vypadá OK.

Re: EC Comenius

Marin2 napsal:
Zdravím. Aktivitu jsem zatím nedojel celou, ale jednu připomínku bych měl. V Petrovicích by nebylo špatný přidat hlášku ve stylu: Po výstupu cestujících pojedeme s celou sopravou na zhlaví a připojíme se na kmenovou souprave Comenia. Já, neznalý místních poměrů, jsem nevěděl jestli se mašina odpojuje, objíždí Olši a pak se připojí na Comenia ze předu, nebo jestli se Olše připojuje na závěs. Ale jinak to zatím vypadá OK.
Mám dojem že jsem dával hlášku na konec nástupiště ať odpojíš mašinu počkáš na pokyn výpravčího a jedeš za reverzní bod, ale dostaneš ji pokud zastavíš na konci nástupiště. Ale máš pravdu že jsem to mohl upřesnit hláškou o tom že objedeš tu Olši.

Ondra.H napsal:
Marin2 napsal:
Mám dojem že jsem dával hlášku na konec nástupiště ať odpojíš mašinu počkáš na pokyn výpravčího a jedeš za reverzní bod, ale dostaneš ji pokud zastavíš na konci nástupiště. Ale máš pravdu že jsem to mohl upřesnit hláškou o tom že objedeš tu Olši.

No pokud ta hláška byla závislá na místě tak jsem možná špatně zastavil. V neděli si snad dojedu obě části do konce...

Marin2 napsal:
Ondra.H napsal:
Marin2 napsal:

No pokud ta hláška byla závislá na místě tak jsem možná špatně zastavil. V neděli si snad dojedu obě části do konce...
Byla závislá na místě a musí se tam zastavit celkem přesně.

Druhý díl EC 108

U druhého dílu mi vyhazuje ActAnalysis chybu.Chybí dva srv soubory a to Ond_EC 108_Porícany.srv a Ond_EC 108_Velim.srv.

Malá připomínka na autora.Tvary názvů srv.,con. atd. je třeba psát bez mezer a s podtržítkem. :wink:

poison napsal:
Malá připomínka na autora.Tvary názvů srv.,con. atd. je třeba psát bez mezer a s podtržítkem. :wink:
No to mám radost, to abych začal upravovat názvy soubory připravované aktivity. :cry:

EC Comenius

Takže jsem si projel obě aktivity. Celkem v pohodě, možná by neškodilo a něco málo více trafficu a trošku víc zaskládat nádraží. Jo a jelikož mám nějakou krpu ve wag souboru u cd_Eas_u tak díky za ty dlouhý stání v Olmiku a v Praze(stihl jsem si udělat kafe 8) ) - MSTS mi totiž nenačítá uložený aktivity, takže je jezdím na jeden zátah.. Aktivita bylo šitá přímo pro mě protože rád stahuju spoždění a rád jezdím "co to dá"

Aktivita v pohodě,ale aby ve skutečnosti čekal EC vlak na Sp,to by mě jako výpravčímu dali! :lol:

Šnek napsal:
Aktivita v pohodě,ale aby ve skutečnosti čekal EC vlak na Sp,to by mě jako výpravčímu dali! :lol:
Já vím že by to tak v reálu nebylo, ale potřeboval jsem srovnat čas, aby někdo třeba neodjel v druhé části z Třebové dřív než do ní přijede v první části.

Našli by se 2 dobrovolníci kteří by otestovali moji novou dvoudílnou aktvitu ? Jedna část je pro trať BP a druhá pro trať 321. Zájemci, ozvěte se přes soukromé zprávy.

LukyMichalovce napsal:
Ondra.H napsal:
Tento soubor je součástí trainsetu, mám dojem že v té aktivitě ale ani není použit.

NO aj ja si myslim ale ked som si nainstaloval aktivitu a chcem ju spustit tak mi to vypise chybu tohto subor :cry:

Je součástí TBP a myslím, že stojí hned na začátku v depu-Vršovice.

Vitas napsal:
LukyMichalovce napsal:
Ondra.H napsal:
Tento soubor je součástí trainsetu, mám dojem že v té aktivitě ale ani není použit.

NO aj ja si myslim ale ked som si nainstaloval aktivitu a chcem ju spustit tak mi to vypise chybu tohto subor :cry:

Je součástí TBP a myslím, že stojí hned na začátku v depu-Vršovice.
Ópravdu je v těch Vršovicích, jako odstavená lokomotiva.

Back
Nahoře