Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám dojem že jsem dával hlášku na konec nástupiště ať odpojíš mašinu počkáš na pokyn výpravčího a jedeš za reverzní bod, ale dostaneš ji pokud zastavíš na konci nástupiště. Ale máš pravdu že jsem to mohl upřesnit hláškou o tom že objedeš tu Olši.Marin2 napsal:Zdravím. Aktivitu jsem zatím nedojel celou, ale jednu připomínku bych měl. V Petrovicích by nebylo špatný přidat hlášku ve stylu: Po výstupu cestujících pojedeme s celou sopravou na zhlaví a připojíme se na kmenovou souprave Comenia. Já, neznalý místních poměrů, jsem nevěděl jestli se mašina odpojuje, objíždí Olši a pak se připojí na Comenia ze předu, nebo jestli se Olše připojuje na závěs. Ale jinak to zatím vypadá OK.
Ondra.H napsal:Mám dojem že jsem dával hlášku na konec nástupiště ať odpojíš mašinu počkáš na pokyn výpravčího a jedeš za reverzní bod, ale dostaneš ji pokud zastavíš na konci nástupiště. Ale máš pravdu že jsem to mohl upřesnit hláškou o tom že objedeš tu Olši.Marin2 napsal:Zdravím. Aktivitu jsem zatím nedojel celou, ale jednu připomínku bych měl. V Petrovicích by nebylo špatný přidat hlášku ve stylu: Po výstupu cestujících pojedeme s celou sopravou na zhlaví a připojíme se na kmenovou souprave Comenia. Já, neznalý místních poměrů, jsem nevěděl jestli se mašina odpojuje, objíždí Olši a pak se připojí na Comenia ze předu, nebo jestli se Olše připojuje na závěs. Ale jinak to zatím vypadá OK.
Byla závislá na místě a musí se tam zastavit celkem přesně.Marin2 napsal:Ondra.H napsal:Mám dojem že jsem dával hlášku na konec nástupiště ať odpojíš mašinu počkáš na pokyn výpravčího a jedeš za reverzní bod, ale dostaneš ji pokud zastavíš na konci nástupiště. Ale máš pravdu že jsem to mohl upřesnit hláškou o tom že objedeš tu Olši.Marin2 napsal:Zdravím. Aktivitu jsem zatím nedojel celou, ale jednu připomínku bych měl. V Petrovicích by nebylo špatný přidat hlášku ve stylu: Po výstupu cestujících pojedeme s celou sopravou na zhlaví a připojíme se na kmenovou souprave Comenia. Já, neznalý místních poměrů, jsem nevěděl jestli se mašina odpojuje, objíždí Olši a pak se připojí na Comenia ze předu, nebo jestli se Olše připojuje na závěs. Ale jinak to zatím vypadá OK.
No pokud ta hláška byla závislá na místě tak jsem možná špatně zastavil. V neděli si snad dojedu obě části do konce...
No to mám radost, to abych začal upravovat názvy soubory připravované aktivity.poison napsal:Malá připomínka na autora.Tvary názvů srv.,con. atd. je třeba psát bez mezer a s podtržítkem.![]()
Já vím že by to tak v reálu nebylo, ale potřeboval jsem srovnat čas, aby někdo třeba neodjel v druhé části z Třebové dřív než do ní přijede v první části.Šnek napsal:Aktivita v pohodě,ale aby ve skutečnosti čekal EC vlak na Sp,to by mě jako výpravčímu dali!![]()
Ondra.H napsal:Na http://tkanlokopage.ic.cz/ je ke stažení moje další dvoudílná aktivita, je to aktivita Ex 521 v trase Praha - Přerov.
Ondra.H napsal:Tento soubor je součástí trainsetu, mám dojem že v té aktivitě ale ani není použit.
LukyMichalovce napsal:Ondra.H napsal:Tento soubor je součástí trainsetu, mám dojem že v té aktivitě ale ani není použit.
NO aj ja si myslim ale ked som si nainstaloval aktivitu a chcem ju spustit tak mi to vypise chybu tohto subor![]()
Ópravdu je v těch Vršovicích, jako odstavená lokomotiva.Vitas napsal:LukyMichalovce napsal:Ondra.H napsal:Tento soubor je součástí trainsetu, mám dojem že v té aktivitě ale ani není použit.
NO aj ja si myslim ale ked som si nainstaloval aktivitu a chcem ju spustit tak mi to vypise chybu tohto subor![]()
Je součástí TBP a myslím, že stojí hned na začátku v depu-Vršovice.