Dieselové lokomotivy od Pikka

duuso napsal:
... mal by som ale jednu otázočku, tie Viamonťácke brejle-majú ešte klasický motor K12V230DR alebo už to je remotorizované ako u OKDD?

Všetko pôvodné, ale predsa majú jedno vylepšenie - sú schopné dvojčlenu, čo je rarita. :)

duuso napsal:
Vďaka moc Pikku, ten 770 045-3 - skvelá práca, a díky aj za korekciu tabuľky na 721 212, mal by som ale jednu otázočku, tie Viamonťácke brejle-majú ešte klasický motor K12V230DR alebo už to je remotorizované ako u OKDD?

Viamontí brejle jsou normální brejle řady 750 - upravené a remotorisované lokomotivy řady 752.0 a 752.6 půjdou na řadu během několika dní, a to včetně kabiny Jardy Brabce (a Arwyho, samozřejmě) v denním a nočním provedení a Jackových zvuků. Řada 753.7 a 755 je poněkud komplikovanější, jak ohledně provedení kabiny tak ohledně zvuků a jízdních vlastností :study: Jo, a taky půjde ven samozřejmě dlouho slibovaný nový model dieslu, protože si chci uvolnit ruce pro další parní lokomotivu :salut:

Já mám kdyžtak nějaký fotky těcht ostrojů. Takže kdyby byl zájem...

Naposled editoval moderátor:
Chtěl bych jen upozornit, že jsem přepracoval archivy s čmeláky - původně jsem nedodržel Ondrou požadovaný formát názvů souborů, za což se mu dodatečně omlouvám (uteklo mi to, kdo se se mnou vsadí, že jsem opět neomylně sáhl po beta souboru ?). Se stahováním upravených archivů ještě počkejte, protože Jacek chystá opravu nastavení pro nové zvuky. Za způsobené problémy, ke kterým dochází maximálně jednou za deset dní se naše firma Pilow Inc. omlouvá

Hezký den, stáhnul jsem si skin T669.0 a nejsem schopný ho nijak rozchodit. Už když ho načtu v CB a chci si ho dát zobrazit, tak je jen bílo a nic. Při načítání v MSTS mi vyskočí chybná hláška:
"Nelze otevřít soubor s modelem"
"trais/trainset/csd T669.0/T669.0001.s"

Když jsem kouknul do archivu, tak tam T669.0001.s je, ale má 0 kb. Absolutně nvím, jak mám mašinku rozchodit, nechci se nijak hrabat v archivu skinu, abych akorát něco nepo... :D S pozdravem Dan.

Zdravím, a jsme doma. Chyba není ve stahování. Původní skin mi jel v pohodě, ale oprava nikoliv. Takže jsem to porovnal a chyba je následující. Pikku má blbě pojmenovány soubory ve složce lokomotivy. :D :D Po rozbalení archivu jsem musel přejmenovat soubory CSD_T669_0.s na CSD_T669_0001.s to samé u rv verze. Název eng nesedí s názvem s souboru. Teď už mi mašinka fachčí. :D Dan

Koukám, že to jen a jen vylepšuju Zkusím to v pondělí všechno upravit :study: Fakt se omlouvám :eek:

Pikku zdravím, s tím bych si hlvu nelámal. Při takovám množství modelů a podotýkám moc pěkných se hold chybička vloudí. :D :D To jenom já jsem se s tím malinko potrápil, nenapadlo mě se kouknout do složky mašinky samotné a bylo vystaráno. Asi s tvoření aktivit začínám blbnout. :D Jinak vím že jsem ve vlákně dieselových lokomotiv, ale ty "bunkráky" jsou nádhera. Už je mám zařazené v chystané aktivitě.

Dan

Vážení. Kdo nebyl v poslední době na stránkách od mistra Pikka, tak se běžte honem podívat! Za Pielsticky moc děkuji, jsou báječné...

Pikku: smékám toto je bomba to stanoviště, nejlepší model co byl zatím do MSTS udělaný :D krása!!!!!krása!!!!!

Ahoj! pěkné!
Pikku: s pluhem jsem spokojen

Můžete mi prosím někdo poslat .sms soubory zvuků na pištu? Ty od Kapouna nesedí

Čouda napsal:
Můžete mi prosím někdo poslat .sms soubory zvuků na pištu? Ty od Kapouna nesedí

K pilštyku jsou přímo dělané nové zvuky od Jacka a jsou ke stažení na stejných stránkách . Chtěl bych ještě upozornit, že pokud máte zájem o T466.0286 tak navštivte stránky Míry Vrbama, čeká vás tam překvapení v podobě jeho úplně nového modelu. Náhodou se stalo, že jsme duplicitně postavili stejnou lokomotivu. Míra má navíc do modelu aplikovaný LODs a další fíčury, které jsem já nedělal.

folcek napsal:
A ten model pišty úplně nový model, nebo je to reskin starších???

Chlapci, chlapci, chlapci - jeden nečte návod, druhý ani doprovodné řeči na stránce s downloadem. Proč mi to vlastně píšeme ? No asi pro sebe, že jo. I Vrbamův, i můj model 735 je ZCELA NOVÝ A PŮVODNÍ. Mírův model má spoustu featur, které můj model nemá a já kontruju množstvím textur. Takže pro pořádek: objevily se tu DVA nové modely pilštyka, Vrbamův a můj. Zvuky i kabinu používají oba modely jednu a k nalezení je obojí překvapivě na stejnýhc stránkách, kde se dají stáhnout moje modely. Fotografické podklady via Prchal dodal Čouda, Jacek a v kabině rozhýbal ručičky přístrojů zsr. A už toho nechte

Back
Nahoře