Dieselové lokomotivy od Pikka

Možno naráža na manuálne ovládanie cabu, odbzdíš pomocou myšky ktorú potiahneš cez BP.

Jen abyste viděli, co se ještě chystá - díky Aleši Kunovi z TRS a jeho texturám tahle parádní 017. (Díky i Liademovi za vyjednání povolení použití části textur.)
2021018e753fd6157b9f992c37f2a466.jpg

Díky Vrbamovi a jeho spolupráci tahle 606 z ústecké TSS.
4f82adb62ff17a75ac8bfa69542824ff.jpg

Čouda upravil původní Vrbamovy enginy a narouboval je na kabinu od Wincka007, takže místo skinů vyjde celý balík ponorek znovu jako druhé vydání. Ještě zkusím vytvořit další kusy, ve hře jsou minimálně dva stroje od soukromníků.

Pikku napsal:
Čouda upravil původní Vrbamovy enginy a narouboval je na kabinu od Wincka007, takže místo skinů vyjde celý balík ponorek znovu jako druhé vydání. Ještě zkusím vytvořit další kusy, ve hře jsou minimálně dva stroje od soukromníků.

Vrbamovy enginy :D :D ty jsou 5 let staré a navíc vypůjčené od Ondrovy 742jky, které byly asi už dvou leté. :D :D

Zdravím,
bude-li zájem, stále platí nabídka fotografií stroje IDS 730 635 ...
Sice jsem se do tvorby skinu pustil před časem sám, ale znáte to.:rolleyes:
Jestli se nepletu, mám dokončeny části textur podvozků a řadových tabulek. Upravené textury v případě zájmu poskytnu.

David

Naposled editoval moderátor:
Pikku má hromadu podkladů na ponorky, má i povoleno půjčit si a použít hromadu textur od Aleše Kuny z TRS. (A doufá, že se mu bude moci revanšovat 730 606, kterou Aleš v TRS nemá.) Dokonce má Pikku od Hekla rozpracované textury na umolousanou 605. Pikku má taky ovšem jen jedny oči, které mu už neslouží tak dobře jako před pěti lety a má jen dvě ruce a velký problém je i třeba v tom, že den má jen 24 hodin.

Co najmout nějaké pracanty ze země 3. světa.
Nedávno jsem četl, že to tak dělal nějaký programátor a lidma z Číny. On pak byl vyhlášený pracovníkem měsíce snad každý měsíc a ještě k tomu práci pohoda

Naposled editoval moderátor:
Ahoj!

Já jsem si původně myslel, že ENGy od Míry jenom upravím, že to +/- sedí. No nakonec je to všecko jinak. Do doby než to někdo naladí pořádně budeme mít tohle celkem solidní provizorium. Trakční charakteristika reltaivně sedí, lokomotiva na spádu utáhne to, co má a dannou rychlostí. S laděním z kocoura, starým 7 let fakt jezdit nebudu..

Tak a je to tady, trojice upravených modelů ponorek je ke stažení na známé adrese. Děkuji Aleši Kunovi (TRS) za povolení použít jeho textury na 017, dík i Vrbamovi za spolupráci na 606. Pokud bude nálada, dočkáte se poměrně brzy dalších a ještě barevnějších ponorek :)

46635cae8a8f36593a2b8d477ac9036f.gif

Děkujem. Má model nové ladění? Koukám, že máš na webu pro nás připravíno hodně zajímavých modelů. :)

Ahoj Pikku,

Hlásím chybičku u lokomotivy 730018cdc z nově vydaného balíku.

Chybička je na řádku 81, kde je "Wagon ( 730017cdc )" a správně má být "Wagon ( 730018cdc )"

Díky za info, abyste nemuseli tahat celý balík (engin je již opraven) tak je
zde pidiaktualisace.

Back
Nahoře