Dieselové lokomotivy od Pikka

Mam jen dotaz,modely skinu dieselových lokomotiv na Pikkovo webu a to Hektor,Rosnička a Pielstik nejdou stáhnout, budou někdy dostupné i pro veřejnost,děkuji za odpověď.:-P:-P:-P

lukas matura napsal:
... ta 719 je jako živá! ...

To poděkujte hlavně Vrbamovi, textury jsou z 90% jeho a model skoro taky. Já to jen učesal, poslepoval dohromady a připravil release.

Dneska můžete stahovat na známých stránkách obnovený a předělaný model pilštyka ČD a dvojici rosniček ŽDB a SMD. V sekci s repainty na vás čeká tento model i v provedení ČSD. V brzké době se objeví i zcela nová sada velkých hektorů v několika provedeních.

3ff19fe8f567f93bf0f09bce3a96d4a0.jpg
e1564b25bddca05d7db28d7230b2f74a.jpg

Pa ne jo jeníku to je teda paráda. Hlavně fujara, takhle končila provoz v Český Lípě než ji na poslední štaci odveleli do Turnova.

Nádhera co jen si člověk mohl přát než pěknou rosnu na vlečku na posun a fujaru pěkně někam na trať,ale doufám, že fujara ráno chytne protože nemám žádné startovací patrony,díky moc jste makáči.

Naposled editoval moderátor:
Pikku napsal:
Jaká karkule ? :D

Bledá tvár myslí asi to červené za rosňou - vono to má pod sebou otočný podvozok, teda čiadna červená rosňa, ale karkula T444.1 alebo T444.02 :D

:eek: :eek: To je přeci taková ta slátanina všeho možného s tou nekvalitní převodovkou SRM ne?? Karkule to není, byť to tak vypadá, konstrukčně je to zcela něco jiného, vyrobeného mnohem později..Takový dá se říci mezityp mezi karkulí a pylštykem, protože v té době nebyla vyrobená lokomotiva střední výkonové kategorie..Bylo to jakési zdokonalení karkulek, do které se vrazila ta úúžasně vylepčená eSeReMka která byla zakoupena v licenci ze Švédska a motor SEMT-PIELSTICK,tady na to vlítli naši zlepčovatelé a zlepčily to všechno natolik, že nebyla schopna fungovat :D :D viz případ Hydroberty a Pylštyků..Hydroberta měla tu převodovku a Pišta zase ten motor..a tahle PištoKarkule to měla obojí pospolu :D takže asi tak..kdo chce vědět víc ať mrkne sem: http://www.prototypy.cz/?rada=T436.15

Tak zlý ta asi nebylo. Vyrobeno 1+15 kusů, poslední v.r.1972 a poslední dojezdila o osmnáct let později. Královna vleček to zrovna nebyla, ale prototypový exot rovněž ne. Důvody většího nerozšíření popsány tamtéž, ale poruchovost zrovna nešlo.

Ahoj Pikku.
Tak v životě bych nevěřil, že budu mít v trainsetu mašinku 710 SMD, kterou jsem potkával každý den v práci, když jsem dělal v Hrušově na chemičce, kde tato mašinka jezdila právě tam na posunu a k Trojkovi přešla až po krachu chemických závodů.:D

No, kdyby jen mašinku 710 SMD. Našel by se někdo, kdo dokáže vytvořit pohledné textury na tuto lokomotivu v kterékoliv její versi ? Je to to jediné, co chybí.

3911ba9b985eea4dc40f015ff1d91a59.jpg
94de78e27bee29edaf1482e345c364dd.jpg

Hezkýýý T475.0? Až budu mít v cajku comp, pošlu Ti nějaké kydy a materiály, ceš? Tož, Carlos umí dobře vařit textury. :D E479.002 je toho důkazem.

Celkem by mne zajímalo, jak to dělá. Jeho textury by se nám hodily na nejeden model:

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg

Back
Nahoře