VáclavS
Průvodčí
E499_2002 napsal:Hezkýýý T475.0?
To bude T478.0. Vypadá dobře Pikku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E499_2002 napsal:Hezkýýý T475.0?
Oprava: Dle pluhů a výfuku T449.0. Tahle hydraulická mezietapa v MSTS zatím chybí.VáclavS napsal:E499_2002 napsal:Hezkýýý T475.0?
To bude T478.0. Vypadá dobře Pikku.
Dan J. napsal:Ahoj Pikku.
Tak v životě bych nevěřil, že budu mít v trainsetu mašinku 710 SMD, kterou jsem potkával každý den v práci, když jsem dělal v Hrušově na chemičce, kde tato mašinka jezdila právě tam na posunu a k Trojkovi přešla až po krachu chemických závodů.![]()
Ale on nemusí tvořit textury, definuje si povrchy modelu přímo v programu. Abych mohl exportovat model do MsTS musím dodržet jistá pravidla, která mě omezují.E499_2002 napsal:Nejde mi o nátěry, ale jak jsem napsal, jak to dělá. A jestli by nemohl přimo poskytnou jeho textury. Taky je vaří z vody.
Venco, co takhle porovnat čela (zábradlí) a spřáhlo???VáclavS napsal:...Dle pluhů a výfuku T449.0. ...
Pikku napsal:Zatím to není nic. Barevná schemata jsou mi známa, vlastním Svět železnice s poměrně obšírným článkem o těchto lokomotivách. materiálů mám dost, nepotřebuji tedy linkovat barevné obrázky modelů lokomotiv (tohle dokážu v modelovacím programu taky, ale nejde to použít na textury) , ale potřebuji někoho šikovného na textury, kdo dokáže z "ničeho" udělat "něco" (kouzelníci vítáni) A nehlaste se všichni.