Dieselové lokomotivy od Pikka

No vida, sd soubor, kdo by to byl řekl, že je potřeba :D Nemám MsTS, tak se omlouvám za způsobené komplikace. Zkuste OR, tam to maká bez obtíží.

Mirabak připravil další skin, tak se při přípravě release pokusím doplnit i současné chybějící .sd soubory :)

Tak po stažení tam chybí soubory *.sd u těch T 466 ČSD,nejlepší by bylo,kdyby to zkusil ještě někdo jiný v MSTS kromě mě.Já na to jen chtěl upozornit nic víc.Od pana Pikka mám staženo plno lokomotiv a vozů a vždy čtu návody k instalaci.

Upravit sd soubor 735175 na třeba 735152 je problém? Zkopíruju, přejmenuju, uvnitř přepíšu 735175.s na 735152.s, a je to hotové…

Netrvalo to dlouho a díky Mirabakovi máte v MsTS další repaint pilštyka. Je to musejní stroj 735 0286-7 a model je zase malinko vylepšen. Nějaké reklamní obrázky pod textem, balík s modelem je ke stažení na známé stránce s úžasnými a dokonalými addony mnohých typů. V MsTS nezkoušeno, ale s předpokládanou funkčností. (Pokud to ovšem správně nainstalujete.)

fujarka.jpg

Ahoj.
Já chci hlavně poděkovat za luxusní nastavení světel u stroje ČSD T466.0181 (jinému Pilštyku jsem zatím nohy po trati neprotáhl), jak krásně scítí v noci obrysovky v režimu posun, to je nádhera. Až mně štve, že MSTS neumí svítit na obě strany lokomotivy.

Jak neumí svítit na obě strany lokomotivy?
Myslím světelný kužel, který je nadefinován jak pro dálková, tak tlumená, ale tak i režim posun, když jsou světla v MSTS poloha vypnuto, světla samozřejmě svítí na obou stranách 2x bílá.

Jak mi tady vesele plevelíte vlákno tak jsem si řekl, že bych to měl nějak zpátky nakolejit na správné téma. A protože jeden obrázek je lepší něž několik slov, tak se podívejte a máte možnost se v tomto vlákně patřičně vyjádřit. Jsou to sice starší kousky, ale pořád se na ně dá koukat si myslím. Zveřejnění podle nálady stavitele :)

Tak si říkám, jaká je to vlastně škoda, že jsme se tohoto nedočkali ... právě jedu aktivitu z Kadaně přes Třebušice a jak by se tam "něco takového" krásně vyjímalo ... :(

Připravil jsem pro vás ke stažení pozapomenutý model lachtana pro MsTS. V balíčku je i Kevinova kabina (včetně provedení pro OR). Za vše co je správně odladěné poděkujte uživateli s nickem bob57_cz, jízdní vlastnosti dokonale sedí. Co nesedí nebo je nesprávně jde na vrub mojí nepořádnosti a nechuti se čemukoliv z tohoto věnovat. Zvuky dodal Petr Kapoun, sms soubory opět zkulturnil bob57_cz. Za fotografie tohoto konkrétního stroje děkuji Kadrovi, za spolupráci na modelu a technické konsultace Vrbamovi a Neznamsebemu. Naladění souborů a celkovou úpravu balíčku má na svědomí bob57_cz a díky patří samozřejmě i jemu.

714.jpg
714d.jpg

Back
Nahoře