Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Stretnutie fandov MSTS v Bratislave - ano či nie

poison napsal:
.........
Jinak se už teď těším a snad bude soudruh počas vstřícný nejen k cestě, ale i k focení v Praze.
Obávám se že budeš mít na focení v Praze smůlu. Tam totiž momentálně vládne soudruh Nečas. ;);)
Jinak ať se setkání vydaří, já musím v sobotu do práce.....

Naposled editoval moderátor:

Miran napsal:
....Jinak ať se setkání vydaří, já musím v sobotu do práce.....
To já také. Naštěstí přijede Alcapone mi osobně vysvětlit, že jsou krásnější místa než chodit do práce a vytáhne mne z té mé jeskyně trochu do světa za hranice mezi lidi :D. A díky jeho odvozu alespoň do 10 hodin neochudím své zákazníky o možnost si nakoupit. Později už většinou stejně nikdo nechodí.

Mě víc vyhovuje jízda horem než po 240tce, navíc jám už jízdenky na udanou cestu, i tak dík za nabídku svezení. Dostavím se sice až po druhé odpolední, ale doženu to v neděli.

Anketa je ukončena,tak hlásím zde,že pokud vlaky pojedou jak mají,přijedu podpořit sraz v sobotu ze severu

Mates napsal:
Anketa je ukončena,tak hlásím zde,že pokud vlaky pojedou jak mají,přijedu podpořit sraz v sobotu ze severu

OKI, berieme na vedomie, máš rezevované miesto :) Rád ťa opäť uvidím.

Mates napsal:
.... pokud vlaky pojedou jak mají,přijedu podpořit sraz v sobotu ze severu

Praha hl.n. bude dělat vše, co bude v jejích silách! ;)

Tom Kanka napsal:

Tak prosím přiskrábnout Excelsior o pár hodin, ať nemusím v Blavě vstávat v šest :-)
Dneska ráno v Libni jste si to vyzkoušeli, tak byste to mohli umět :-)

Tom Kanka napsal:
.... pokud vlaky pojedou jak mají,přijedu podpořit sraz v sobotu ze severu

Existují v Praze i síly, které jsou u ČD nadlidské. Myslím tím přestup 632/273? Nevím, jak v zahraničí, ale uject rychlíku z jihu republiky o dvě minuty je minimálně na odebrání prémií na celý rok. :mad: Ale co se divím, když tam teď vlastně "dělám" :D

Naposled editoval moderátor:

VáclavS napsal:
O místě v Avale se dohodnem s Deteriem. Zatím to vypadá na Bpee na konci. Jinak jedu Avalou už z Prahy.

Mi s Matesem přistoupíme v Pardubkách do ranní avaly,dneska jsem byl koupit lístek do Blavy z Nachoda.

Alcapone:Jedu vlakem.Avalou tam v sobotu Haškem z5 v neděli,

Rád uvitím zase všechny.Lukáš

Pre tých, ktorí nestihnú Nebulusa, to jest pôjdu iným vlakom je plán trasy tu

Pre gumokolákov prichádzajúcich od Brna platí toto a na pozícii C zabočiť na križovatke doprava na Námestie 1. mája, potom po cca 20 m doprava cez chodník na Jozefskú, je to jednosmerka, tak pozor na nesprávny vjazd. V žiadnom prípade nechoďte na Banskobystrickú za prezidentským palácom.

Bude ešte niekto nocovať ? Teda okrem Poisona a KimiR-a. Zajtra ráno je posledná šanca zabezpečiť nocľah.

poison napsal:
Existují v Praze i síly, které jsou u ČD nadlidské. Myslím tím přestup 632/273? Nevím, jak v zahraničí, ale uject rychlíku z jihu republiky o dvě minuty je minimálně na odebrání prémií na celý rok. ..
Nevím o konkrétním případu, ale opak je pravdou! Ukazatel krácení prémií je naopak čekat na vlak, který není uveden v Čekacích dobách! :D
Při případném zpoždění doporučuji oznámit průvodčímu, že Vás šest bude na ten a ten vlak přestupovat. A ať to pan průvodčí náhlasí síťovému dispečerovi, a ten rozhodne! ;)

PS: Nahlaste vlaky a přestupy, ať víme, na čem si máme dát záležet! :cool:

Neviem na ktoré nástupíšte tá Avala príde, ale na každom je v strede stánok s občerstvením, tak tam sa vyzrážame.

Ubytovanie pre Poisona a KimiR-a vybavené, v prípade nutnosti sa ešte nejaké lôžko nájde.

Krčma je prichystaná na váš príchod aj v prípade, že by som sa kvôli pracovným povinnostiam mierne omeškal - ale nemalo by sa to stať. Ak by sa niečo nepredvívavé stalo, tak som v kontakte s Nebulusom a riešime operatívne.

Tome, problém je v samotném JŘ, R 632 z jihu Čech příjezd Praha 7:41, EC 273 odjezd 7:39. Když chce někdo třeba z Tábora pokračovat na Slovensko holt si dvě hodiny (hodinu při jízdě R 634) počká. To je na tom to smutný, že u nás na nějvětším nádraží nenavazují dálkové vlaky na sebe. To už je od cestujících drzost ještě tohle požadovat. Nesledoval jsem návaznosti z ostatních směrů, ale myslím, že to bude stejné.

Kdo jedete Avalou: Ve kterém voze se sejdeme? Řazení zde .
a jak budete přistupovat? Platí:
Pardubice: KimiR+Mates
Brno: Deterio
Břeclav: Gajdma+Milion+1?

Nebulus: Avala ma prichod na hlávnu stanicu dle zelpage.cz na nastupistko 2 kolaj 4.

VáclavS: Když nenapadne půl metru sněhu tak u mě to platí :D ,páč to co jedu tak to jsou první vlaky vůbec a jinak by si razily cestu sněhem.Kor tu v podkrkonoší

Tom Kanka: Zajistit aby avala v případě zpoždění Os od Hradce počkala.Tak hlásím vlak aď si dáš záležet ;)

Lukáš

VáclavS napsal:
Kdo jedete Avalou: Ve kterém voze se sejdeme? Řazení zde .
a jak budete přistupovat? Platí:
Pardubice: KimiR+Mates
Brno: Deterio
Břeclav: Gajdma+Milion+1?
Gajdma jede sám, přistoupí v Břeclavi a zpět pojede hodně brzy. Ty jedeš z Prahy, tak ty navrhni vůz. Já bych navrhoval ono Bpee, vzhledem k tomu, že v kupéčku jednak asi nebude až do Břeclavi volných tolik míst a byla by škoda, abychom nevyužili času a nejeli spolu.
Jinak budu riskovat a pojedu v 6:27 z FM. Celý týden do školy jsem jezdil bez sebemenšího zpoždění, a navíc stejně to tam máme až od 12-ti, to bych stíhal i jinak. Ve Svinově by měly Hukvaldy čekat. Za 4 minuty bych přeběhnout podchod měl stihnout. A navíc Hukvaldy většinou do těch 5-ti minut čekají, co mám tu zkušenost.

Jak tohle vlákno sleduji, celá Morava a Čechy se zítra přijede pozdravit a popít s bratry Slováky, ale nikde jsem se nedočetl o nějakém vlaku z Košic, jak se domlouváte, kdo kde bude přistupovat, aby jste jeli společně. Když se kouknu do ankety, tak je přihlášený Tax, Nebulus a Dem. Ale necháme se překvapit, snad se ze Slovenska dostaví ještě někdo. Hlavně abychom všichni šťastně přijeli. Těším se.

Já jsem právě vyrazil Excelsiorometropolem, taktéž se těším.

Pokud nebude nestandartní řazení vlaku EC 345, tak budu v Bpee247(předposlední vůz), tam by neměl být problém se najít.

Back
Nahoře