Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Stretnutie fandov MSTS v Bratislave - ano či nie

Zbyňek: To máš pravdu, všelikto mal reči, že čo spraviť SK slezinu a nakoniec tam bude iba stabilná zostava. Ešte doplním že česť Slovenska zachránia možno ešte neverejne prihlásený Kevin, Bigfoot a Dráčik.

nebulus napsal:
Zbyňek: To máš pravdu, všelikto mal reči, že čo spraviť SK slezinu a nakoniec tam bude iba stabilná zostava. Ešte doplním že česť Slovenska zachránia možno ešte neverejne prihlásený Kevin, Bigfoot a Dráčik.

Neoficiálne by sa ešte mohli objaviť Marian Šimo a Brzda, ale to je bez záruky ... nechajme sa prekvapkať. Inak súhlas s Nebulusom, väčšinou sa jedná len o silné a nereálne reči, ale skutek ukek. A nielen v slezinovaní.

VáclavS napsal:
Pokud nebude nestandartní řazení vlaku EC 345, tak budu v Bpee247(předposlední vůz), tam by neměl být problém se najít.
Tebe Václave najde v soupravě Avaly snad každý, jako mě v soupravě Slovana :cool:
mikulda napsal:
Já jsem právě vyrazil Excelsiorometropolem, taktéž se těším.
Výborně, přeji hezký spaní.
Poslední asi vyrazím, nebo spíš dorazím já. Chumelí jak v zimě tak snad hodina na přestup bude stačit.
Jinak Brzdu i ostatní členy z SK bych rád viděl, tak se chlopci snažte.
Teď už ale

Naposled editoval moderátor:

poison napsal:
.. R 632 z jihu Čech příjezd Praha 7:41, EC 273 odjezd 7:39. Když chce někdo třeba z Tábora pokračovat na Slovensko holt si dvě hodiny (hodinu při jízdě R 634) počká. ..
Dneska to šlo! :)

V Bratislave vás čaká pár cm snehu...

Já už jen čekám, až přijede Alcapone express. Tady chumelí s deštěm, doufám že v Orlických horách nikde v kalamitě neuvázne.
Jinak dnes je opravdu konstalace vypadnout z práce. Ráno za deset osm vypnuli proud a tak tady sedím po tmě a při baterkách. UPS také nevydží věčně a teplo tady za chvíli také nebude. Kdysi jsem zkoušel při podobné situaci zapojit do UPS kotel, ale jaksi tohle napětí se mu nelíbilo. A mělo poctivých 220 V
Doufám, že v Bratislavě proud jde :D

Tá UPS nemá moc ideálny priebeh napätia. Nedávno som riešil problém či je na ňu možné zapojiť čerpadlo. Oficiálne stanovisko bolo nie, ale to čerpadlo to zvládne.

nebulus napsal:
Tá UPS nemá moc ideálny priebeh napätia. Nedávno som riešil problém či je na ňu možné zapojiť čerpadlo. Oficiálne stanovisko bolo nie, ale to čerpadlo to zvládne.

Až si kúpiš UPS 5 - 6 kVA, tak milé čerpadlo celkom iste vydrží. Jedna 5 kVA UPS-ka utiahla 2 servery a 13 terminálov 1,5 hodiny, potom našťastie zapli prúd skôr, než to ľahlo :D

PS: Idem si zacvičiť, odmetanie snehu z gumokola je moja obľúbená činnosť :cool:

Pořád samej sníh a v Praze je azuro, že se ani nedá páchat fotodokumentace. Tož chlopcí gorila 013 za to právě vzala a ve WRm 006 mají Plzeňský ze sedmého schodu. Po druhý odpolodná mě očekávejte.

Tom Kanka
Škoda, ale já bych to nerisknul.

Páni, takže R 602 Čingov a cca za hodinku som tam ( ak sa v hlavnom meste nestratím :D )

Kevin sa nestratil, je tu celý, aj výprava z Brna a okolia, chýba už len Poison a opozdilci z BA a okolia. Schôdza môže začať :D

Abych nezabloudil ja, kdyz mam cele WRm pro sebe .

Prinášam prvé fotky z prebiehajúcich jednaní :D:

e59746e9782ff14205ac00c988b06680.jpg

21312a59ef79c5dadd06dabc9b1d4551.jpg

SAPPHIRE napsal:
Snáď bude takýto zraz aj na Slovensku, aby som to nemal ďaleko :rolleyes:

Nejako ťa tu nevidím ... Namiesto pokecu s kolegami líčíš nejaké najprdovské skiny

Stará Boleslav tímto zdraví kolegy v Bratislavě a přeje dobré pořízení.

Nejako ťa tu nevidím ... Namiesto pokecu s kolegami líčíš nejaké najprdovské skiny

:D Moja starostlivá mama ma nechela pustiť že aby sa mi niečo nestalo a že vonku je veľa snehu a atď. Keď mám starostlivú mamu tak čo už narobím. :D :)
Kebyže je to aspoň vo Zvolene alebo tak tak by som došiel. Snáď nabudúce sa to podarí. Inak príjemný večer všetkým zúčastneným prajem.

PS: Aby som sa vyhol nasledujúcej otázky ohľadom môjho veku, tak mám 18 ale čo už aj tak musím rodičov poslúchať.

Takže i ode mne dobré pořízení a plodnou diskusi (to jsem zvědavej co vyplodíte ;););) ), já bohužel musím pracovat až do rána.....

Pánové, nepouštějte si do reproduktorů ty šestiválce tak nahlas, dyť už vám padá omítka ze stěn :cool: :D :D.
Každopádně přeji příjemnou zábavu a plodnou diskusi ;) , já jsem se bohužel (opět) z časových důvodů zúčastnit nemohl... snad to vyjde na jaře.

Na fotkách sice nejsem, neprošlo to cenzurou, prý by mohlo dojít k přetížení a pádu tohoto fóra :D. Ale hlásím, že už jsem doma (odjezd z Bratislavy v 19.12). Bylo to parádní posezení a překvapila i výborná kuchyně a velmi dobré pivo (Krušovice a Staropramen)
Jinak pokud někdo sháníte opravdu dobrou navigaci do auta, Alcapone Vám rád poradí. Ta jeho mašinka, to je doslova bomba.
Já bohužel měl místenku na zadní sedadlo, tak jsem neměl ten správný výhled, ale jak auto před obcí za Bratislavou zpomalovalo, tak se mi zdálo něco jako nápis Pezinok. Protřel jsem si oči, asi se mi to jen zdálo. Ale na konci obce opět cedule s přeškrtnutým Pezinok. Tak jsem jaksi začal protestovat, že tudy se nejede na Brno, ale na Trnavu a Žilinu. Ale navigace stále brblala zahnětete vlevo zahněte vpravo, jeďte rovně a když už jsme projížděli Modrou, tak jsem nahlas zavzpomínal na své dětství, jak jsme sem jezdili s hudební školou (družba s Modrou funguje údajně dodnes). Jedna cesta vedla přes Bratislavu a ta druhá byla zajímavější, ta vedla přes Karpaty přes Babu. Tak jsem dál protestoval, že tudy opravdu do Brna nedojedeme a Alcapone to otočil. Před Pezinkem konečně odbočka na Malacky. Žádná zkratka. To byla ta horská silnice plná sepentin. Brodili jsme se závějemi, sem tam nějaké auto ve škarpě, zkrátka dobrodružné zpestření cesty a do toho vtipné hlášky navigace. Po jedné z mnoha zatáček o 180 stupňů už byla navigace tak zblblá, že hlásila "Jedete opačným směrem" :D
Asi po 50 serpentinách byla obec Pernek, tak jsem zahlásil, že už jsme opět z hor na rovinkách a Malacky budou co by dup. Navigace sice někdy zahlásila "zahněte doleva", kdy se mělo odbočit do prava, ale trasa byla už jasná a nenechali jsme se zmást. Když jsme minuli před Lanžhotem státní hranici, Jiřík TK zapolemizoval, "copak u Lanžhota není žádný nájezd na dálnici ?" Alcapone zadal cíl na navigaci a představte si, ta navigace je tak dobrá, že nájezd na dálnici v Lanžhotě opravdu našla. Když jsme na nadjezdu dálnici přejížděli, tak jsme zjistili, že ten nájezd, co našla navigace ještě nestihli postavit. Tak jsme v Kosticích se zase otáčeli, protože hrozilo, že by nás navigace nasměrovala zase někam na Žilinu.
Ale nakonec vše dobře dopadlo a v 21.30 jsem šťastně v Hustopečích vystoupil. Jen chudák Alcapone, domů to má ještě pořádný kus cesty a zbytečně si cestu ještě asi o 50 km prodloužil.

Tak jsem úspěšně dojel do Prahy Avalou, z Blavy odjela s +56, příjezd do Prahy s +38 (čisté 4 hodiny jízdy):),a díky mimořádné návaznosti na Ešus a následně na tramvaj jsem nikde nemrznul.
Děkuji Taxovi za zorganizování setkání, které nemělo chybu. Atmosféra setkání výborná, stejně tak i obsluha podniku. Rád přijedu i někdy příště.
Zbyněk Šemora napsal:
... ale jak auto před obcí za Bratislavou zpomalovalo, tak se mi zdálo něco jako nápis Pezinok. Protřel jsem si oči, asi se mi to jen zdálo. Ale na konci obce opět cedule s přeškrtnutým Pezinok. Tak jsem jaksi začal protestovat, že tudy se nejede na Brno, ale na Trnavu a Žilinu. Ale navigace stále brblala zahnětete vlevo zahněte vpravo, jeďte rovně a když už jsme projížděli Modrou, tak jsem nahlas zavzpomínal na své dětství, jak jsme sem jezdili s hudební školou (družba s Modrou funguje údajně dodnes). Jedna cesta vedla přes Bratislavu a ta druhá byla zajímavější, ta vedla přes Karpaty přes Babu. Tak jsem dál protestoval, že tudy opravdu do Brna nedojedeme a Alcapone to otočil. Před Pezinkem konečně odbočka na Malacky. Žádná zkratka. To byla ta horská silnice plná sepentin...
Tak tomu se říká spolehlivá navigace

Tak tá navigácia ma pobavila. Vcelku som sa takto ráno zasmial :D.
Príjemným prekvapením bol neavizovaný príchod JiříkaTK. Ak by niekto nepoznal kto je kto, tak na prvej fotke v Taxovom príspevku je Deterio, JiříkTK, Alcapone a VáclavS.
Na druhej fotke Kevin vysvetľuje tajomstvá MSTS užasnutým začiatočníkom:)

Back
Nahoře