Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Zbyňek: To máš pravdu, všelikto mal reči, že čo spraviť SK slezinu a nakoniec tam bude iba stabilná zostava. Ešte doplním že česť Slovenska zachránia možno ešte neverejne prihlásený Kevin, Bigfoot a Dráčik.
Tebe Václave najde v soupravě Avaly snad každý, jako mě v soupravě SlovanaVáclavS napsal:Pokud nebude nestandartní řazení vlaku EC 345, tak budu v Bpee247(předposlední vůz), tam by neměl být problém se najít.
Výborně, přeji hezký spaní.mikulda napsal:Já jsem právě vyrazil Excelsiorometropolem, taktéž se těším.
Dneska to šlo!poison napsal:.. R 632 z jihu Čech příjezd Praha 7:41, EC 273 odjezd 7:39. Když chce někdo třeba z Tábora pokračovat na Slovensko holt si dvě hodiny (hodinu při jízdě R 634) počká. ..
nebulus napsal:Tá UPS nemá moc ideálny priebeh napätia. Nedávno som riešil problém či je na ňu možné zapojiť čerpadlo. Oficiálne stanovisko bolo nie, ale to čerpadlo to zvládne.
Nejako ťa tu nevidím ... Namiesto pokecu s kolegami líčíš nejaké najprdovské skiny
Tak tomu se říká spolehlivá navigaceZbyněk Šemora napsal:... ale jak auto před obcí za Bratislavou zpomalovalo, tak se mi zdálo něco jako nápis Pezinok. Protřel jsem si oči, asi se mi to jen zdálo. Ale na konci obce opět cedule s přeškrtnutým Pezinok. Tak jsem jaksi začal protestovat, že tudy se nejede na Brno, ale na Trnavu a Žilinu. Ale navigace stále brblala zahnětete vlevo zahněte vpravo, jeďte rovně a když už jsme projížděli Modrou, tak jsem nahlas zavzpomínal na své dětství, jak jsme sem jezdili s hudební školou (družba s Modrou funguje údajně dodnes). Jedna cesta vedla přes Bratislavu a ta druhá byla zajímavější, ta vedla přes Karpaty přes Babu. Tak jsem dál protestoval, že tudy opravdu do Brna nedojedeme a Alcapone to otočil. Před Pezinkem konečně odbočka na Malacky. Žádná zkratka. To byla ta horská silnice plná sepentin...