Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Stretnutie fandov MSTS v Bratislave - ano či nie

Tax napsal:
Takže lokál je zajednaný, po upresnení počtu je zajednaná aj možnosť uzavretia celého lokálu, to by bola kapacia cca 30 - 40 miest.
Ubytovňa je predbežne v termíne 27.11.2010 voľná.
Takže to je v pytli. 27.11. mám akci v Ostravě. Tak rád bych zavítal, ale v tomto termínu bohužel.:( No nic, tak snad na dalším nějakém setkání.
Dan

Koukám, že už jsme tři :D.
A zrovna s Nebulusem bych rád pokecal :D
Teď už jen ne žádné katastrofy jako jsou nemoci, povodně, tornáda a sněhové kalamity.:D

Mě taky 27.11. nevychází do rozpisu akcí, ale pokusím se o kouzlo. Do Blavy bych se vypravil, ale na 100% to nyní říci nemůžu.

Toš termin vyhovuje. Nejspíše i s noclehem. Ještě uvidím. Naštěstí do České Třebové furt něco jede.
Dane tentokrat muši skupina odstoupit středobodu MsTs. A navíc i důvodem je promluva se Zbyňkem ohledně tratě a ukázat moji rozestavěnou.

Rád bych dorazil do Blavy. Mám jen dotaz budete mít někdo cestu autem tam a večer zase zpět?

Počítejte se mnou zatím na 1 den, uvažuji ještě o 1 možnosti, která mi prodlouží pobyt v Blavě o nějakou tu 3/4 hodinu. Ale ideální, kdyby někdo jel do Brna autem. Jenže říkám, musím naskočit v Brně na R 743 (17:02 z Brna) a nevím, jestli takhle brzo někdo pojede.
Malý dotaz - Pražáci, kde se sejdem na té Avale? Asi SŽ WReelm61, co? :D (pokud tedy Avalou jedete, ale myslím, že toto spojení je přímo ideální, jak pro Pražáky, tak pro Brňáky.) Já na něj naskočím v Břeclavi z Hukvald.

A kde že to bydlíš. Uvažuji o autě. Tak bych eventuálně nabral KimiRa a Čoudu. Ještě tím pádem budem místo v autě. Pokud nepojede Sponka, tak bych nabral popřípadě Zbyňka.

A kde že to bydlíš. Uvažuji o autě. Tak bych eventuálně nabral KimiRa a Čoudu. Ještě tím pádem budem místo v autě. Pokud nepojede Sponka, tak bych nabral popřípadě Zbyňka.

Ve Frýdku-Místku, ale v podstatě mi stačí vyhodit v Brně, nebo druhá možnost - v Třebové. Tam bych ale musel stihnout EC "Hradčany" v 17:05, což už vyjde pomalu stejně, jak kdybych jel vlakem. Nebo ještě třeba Olomouc, pokud bys tam ale zajel. Podle mapy.cz je to o nějakých 40 minut delší, myslím, že nějak tak by to i vycházelo. Tedy pokud jedeš do HK. Pokud se tedy sjedeš do Olomouca podívat, pak je toto ideální řešení. Z Olmíku to jede 17:54, tam by stačilo vyjet až před 16 h.
Budu ti opravdu vděčný, protože jet chci, ale opravdu jet na ani ne 4 hodiny se mi nechce. Na zbytku se kdyžtak dohodneme později před setkáním po SZ.

Sponka předběžně vypadá, že by taky jel a vzal i auto. Akorát se ještě musí dohdnout s mladou paní, ale to by neměl být zásadní problém :)

No tak popřípadě i Sponku pokud bude mladá pani proti.
Gejmo ja nevim, ale ja našel tohle spojení:
Bratislava hl.st. 18:08 Vlak 344 Avala
Břeclav 18:59 19:08 Vlak 531 Hukvaldy
Ostrava hl.n. 21:03 21:45 Os 3138
Frýdek-Místek 22:20
A poslední vlak z Brna jede v 21:02 a doma jsi v 0:52.

alcapone: Promiň, ale v noci se mi vracet opravdu nechce, jak chceš - vemeš mě - vemeš, nevemeš mě - nevemeš. Autem pojede více lidí, tak snad se nějak domů večer dostanu. Definitivně mi to stačí vědět těsně před setkáním.

Chlapi jste na to moc hr, ale proč ne. Já musím vyžebrat v práci šichťák. Bohužel jsou dovolený (musí se do konce roku vybrat a lidi ji mají ještě hooodně), takže si nebudu moc vymejšlet. Je to sázka do loterie, ale když bych jel, tak s alcaponem autem a na dva dny.
Josko díky za nabídku. Já se ještě ozvu co a jak.
Jinak taková raritka. Tudle jsem byl v Kyjově u příbuzných a všechna místní mládež jdeme na svijany, dobrý pívo. I přesto mi říkali čecháček a neuvědomili si, že nebejt čecháčků, tak jejich chuťový buňky přijdou o skvělej požitek. No nic. Jedno na stole. Dvě ještě v lednici :P

Naposled editoval moderátor:

Zdravím,
tak na tu "Avalu" z Bratislavy pozor chlapi !!! Co jsem se tak v průběhu cca.30-ti dnů koukal na Babitron,nebylo snad dne,kdy by tento "kousek" neměl zpoždění minimálně 20 minut. V tom případě tedy pochybuji o tom,že na Vás budou "Hukvaldy" v Břeclavi čekat.

David

PS. Dnes to má "Avala" prozatím za 46 minut ... http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zpmapa

Avala keď ide zo Srbska tak mešká stále. To je pravidlo. S tým musíte rátať.

David Hájek napsal:
Zdravím,
tak na tu "Avalu" z Bratislavy pozor chlapi !!! Co jsem se tak v průběhu cca.30-ti dnů koukal na Babitron,nebylo snad dne,kdy by tento "kousek" neměl zpoždění minimálně 20 minut. V tom případě tedy pochybuji o tom,že na Vás budou "Hukvaldy" v Břeclavi čekat.
Však to je taky jeden z důvodů, proč takhle na 100 % nepojedu. Avala Praha - Beograd tam by meškání mít neměl a snad bude na Hukvaldy čekat. Zpět už ale takhle nejedu.

Tak i přes nesouhru s kalendářem jsem ochoten, stejně jako do Bohumína, jet naostro rovnou beze spánku. Ovšem tak trochu jsem řešil cestu. Z Jižních Čech mě asi nikdo nepodpoří jízdou přes Linz a Wien, mimochodem mezi těmito městy jízda RailJetem by stála za to. Má to ovšem háček, ve Vídni je potřeba přejezd z HauptBanhof na SüdBanhov na REx do Blavy. Cena jízdenky je možná levnější než z Prahy do Blavy komplet. Měl bych dotaz na znalé poměrů ve Vídni. Co čítá přejezd z Haupt na Süd? . Jizdní řád i s kalkulací jízdného je tady Pokud se najde nějaký dobrodruh, který by měl zájem o svezení se nejen RailJetem, nechť mě kontaktuje. V opačném případě to z mé strany vychází na WRm společnosti WagonSlovakia CZ. ;)
Tak mě napadl první soudruh :D 742.041. Cóóóó ?
Sorry není to z HauptBahnhof, ale z WestBahnhof kua.

Sponka se omlouvá za včerejší neuváženě vypuštěnou zprávu, bohužel 27.11. nebude moci přijet :(

Pozn. k Vídni - Z Westbahnhofu na Südbahnhof jede přímo tramvaj číslo 18, trvá to cca 20 minut, stojí 1,8 EUR.

Venco Venco a Taxi, chlapci vy mě dáváte zabrat, tak narychlo a tak daleko, ale nakousnul jsi mě s tím esterajchem, to bych si prubnul, jenže jak se dostanu v takovou dobu tam dole? Bych musel nocležnit u tebe. Ha včil mudruj synku

Nemusel synku, z Prahe ti v 5:15 jede R 631 z něj jen přelezeš na Sp do Linzau a jedeéém. :D
Tak 631 nejede v sobotu, tím líp budeš nocovat u mě

Back
Nahoře