Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
[split] [split] Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2010

Ještě pro názornou ilustraci obrázek, kudy nás vedla navigace z Bratislavy do Břeclavi. Kdo nezažije, neuvěří.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.semora.cz/a/zkratka.jpg
Až teď jsem se díval, jaká to byla zajížďka, Když k tomu připočtu průjezd celou Modrou, tak pěkný výlet. Ale zavzpomínal jsem si na své dětství, kdy jsem tudy jel naposledy. :D

Nebulus na navigaci se vykašli. To dáš i bez ní. Stačí ti mapa a abys neměl v hlavě nasráno :-D Tisíckrát lepší. Když to pak vidíš, co ta navigace na tebe zkouší za hovadiny....

:D Televízor je "opravený" stačilo nájsť správny ovládač a postláčať správne tlačítka.
Zaujímavé je, že v sobotu ho nemohli nájsť a v pondelok sa našiel hneď ráno

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
:D Televízor je "opravený" stačilo nájsť správny ovládač a postláčať správne tlačítka.
Zaujímavé je, že v sobotu ho nemohli nájsť a v pondelok sa našiel hneď ráno

jo taxi,zákon schválnosti,funguje naprosto dokonale :D Lukáš

Naposled editoval moderátor:
Čouda napsal:
Nebulus na navigaci se vykašli. To dáš i bez ní. Stačí ti mapa a abys neměl v hlavě nasráno :-D Tisíckrát lepší. Když to pak vidíš, co ta navigace na tebe zkouší za hovadiny....

Ja už jednu mám a dobre viem čoho je schopná. Na chodenie mimo civilizácie super, ale zvyšok:-P

Back
Nahoře