Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
No vidíš Honzo a tohle jsi mi už mohl napsat osobně a ne sem. Už mi to připadá jako když byl jednou film o komikovi Luis de Funesovi, tak tam byla zajímavost, že se neměli rádi s J. Gabinem a když hráli společně v jednom filmu a jeden druhému potřeboval cokoli říct, tak si vše povídali přes třetí osobu (vyřiď Gabinovi, že ......) :D
Není snad lepší zakopat válečnou sekeru a to nedorozumění, co zde nedávno vypuklo hodit za hlavu ? Hold takové věci se v písemném projevu stávají a měli bychom s tím tak nějak počítat předem před unáhlenými závěry.

Omlouvám se, ale při nahrávání souborů na server došlo k několika chybám u souborů chování. Nyní je již vše v pořádku.

Vítej zpět, už to tady bez Tebe nebylo ono :D Každý sem už nějakým způsobem patříme.
Musel jsem použít rady strýčka Googleho, abych pochopil, co Ti to Pikku napsal.

Enfant terrible [ãfã teríbl], francouzsky "hrozné dítě", "postrach rodiny"; dítě, které všechny uvádí do rozpaků svou upřímnou prostořekostí a působí tak ve společnosti drobné skandály.
...
V současnosti se označení enfant terrible často chápe téměř jako lichotka, poklona něčí originalitě, odvaze a upřímnosti.

Správně Zbyňku - postavit se za Čoudu, hluboce se poklonit se a pochodeeeem v chod :D:D .. Čoudo vítej zpět - Tvé další normální příspěvky v rámci elementární lidské slušnosti budiž quitovány s povděkem a nechť vzkvétá nikoliv světový mír, ale normální spolupráce či diskuse..... to, za co byl ten BAN - tady určitě chybět nebude.....

Ještě to nikdo nepročistil, tak budu pokračovat v bezpředmětný diskuzi.
Zbyňku i já jsem musel použít google :-D
Po týdením exilu (nikoliv v Kostnici, ale když už jsmeu toho neodpustím si drobný vtípek přečtený na novinky.cz: Prý Hanzelka zastřelil v Košicích Husáka! Nebyl to Husák, ale Hus, nebylo to v Košicích, bylo to v Kostnici, nezastřelil, ale upálil a nebyl to Hanzelka, ale Zimund.) Asi takhle nějak se nám tady překrucují fakta a skutečnosti v souvislosti s TBP. Honza se s tím patlal takovou dobu a pak nůž mezi žebra od Mirana. Čistě náhodou jsem ještě zastihl web FH a neznám lepší řešení. Jenže jsme se zase posunuli kousek opačným směrem i když se už nějakej ten pátek snažím o pravej opak. No tak hodně štěstí všem hledačům a nováčkům.
Tolik můj komentář.

Honzovi hrozně děkuju za web a již brzo mu pošlu nějaký ty kabiny atd ať to máme všecko pod jednou střechou a Zbyňku od tebe by bylo krásné ve stvoření zrcadla Honzovi neodporovat. TO je prvotní impuls pro Martensovo zmiňovaný pochod, takže panstvo kupředu levá!!!

Čoudo, však jsem napsal, že se jednalo o velké nedorozumění, já nikomu neodporuji a naopak podporuji. My jsme se bavili přece o aktivitě Regedita a do toho protestoval Pavlík, že s Honzou dělají zbytečnou práci.
A vše má jen a jen společného jmenovatele, že pravá ruka neví co dělá levá levá neví co dělá pravá. Hold česky řečeno spolu vůbec nekomunikujeme a každý si jedná na vlastní pěst.
Martensi, ať se Ti to líbí nebo ne, jednou jsme nějaká komunita a měli bychom se naučit spolu nějak žít. Například Čouda není jen žvanil, ale myslím, že je za ním kus práce. Každý jsme nějaký.
Bohužel jsme se ani za sedm let tady nenaučili řešit nějaké drobné osobní spory a jsou jedinci, kteří nějaké přešlapy a nedorozumění neumí nebo nechtějí uznat a nemají zájem se ani usmířit. Když někdo ujede neumíme odpouštět, zkrátka jako komunita jsme jak napsal Jiřík TK nedávno v přirovnání ve vlákně "Něco pro zasmání".
Snad bychom se mohli alespoň před vánocemi nad sebou každý zamyslet a snažit se polepšit, ať ta přání a PFka, které hromadně rozesíláte nejsou mnohdy pokrytecká.

Jo bude 750 144 a 750 346. Jen nevím kdy. Já sem línej to i tomu Honzovi poslat. Možná, když nebude dneska chumelit bych se k tomu mohl dostat.

Zdravím !

Vítej Čoudo zpátky. Chyběl jsi nám tady. Apropos nebude něco z éry ČSD ??? (nejen pro starýho pepka..... )
Díky

Opraveno, příště prosím raději soukr.zprávou, ať nezanášíme Čoudovi vlákno.

Silnice není závodní dráha napsal:
Zdravím. Mám takový malý postřeh, který je určen zřejmě Honzovi. Když se pokouším stáhnout skin ČDC 363 031-6, stahuje se předchozí 363 025-8. Kdyžtak si to oprav. :-)

Čouda napsal:
Jo bude 750 144 a 750 346. Jen nevím kdy. Já sem línej to i tomu Honzovi poslat. Možná, když nebude dneska chumelit bych se k tomu mohl dostat.
Všude prší,jen u vás stále chumelí,že?

jan251 napsal:
Čouda napsal:
Všude prší,jen u vás stále chumelí,že?

Existuje čosi ako dátum poslania príspevku. Tak sa na to nabudúce keď budeš ironizovať pozri, pretože v čase keď to Čouda písal bol ešte sneh.

p.s: na prvý vstup do fóra toto nepovažujem za moc rozumný post...

super Čouda, konečně noční cab, na kterém jsou vidět i ovladače atd. protože ty noční kabiny, kde je totální tma a jen rozsvícené budíky je těžký unreál. Vždycky si říkám, že fírové mají asi povinně slepecký kurz na každou mašinu :o)

Aleši ono ty totálně černé noční caby mají ještě jeden problém - dovedeš si představit, že pojedeš aktivitu, kdy se za šera přepne Bin do nočního režimu a sice venku je šero, ale v kabině je jak v čelbě na rubani? Čoudo - za mne super. Díky.

Back
Nahoře