Čouda
Pomocník strojvedoucího
No já jsem taky po zralý úvaze dospěl k názoru, že totální černej cab nemá smysl. Tahle je to asi takovej nejlepší kompromis. Ještě doladit alfu, protože takhle čistý vokna jsem ještě neviděl, kapku si pohrát s levým pohledem (dopnit rozsvícené budíky) a kapku s pravým (rychloměr a displej notebooku) a ještě celý druhý stanoviště, takže termín vydání je až někde za horama. Na 750 346 už to nebude tak hrozný, ale nic příjemnýho to taky nebude.
Vydání cabu na 750 285 bude sladěno s vydáním Alcaponeovy aktivity klidná síla. Kdy to bude nevíme ani jeden, ale stroj do čela vlaku je vybrán
Ještě jsem zapoměl dodat. Kdyby se někomu jenom něco trošku nezdálo, tak hlaste. Sice to dělám jenom pro sebe, ale mám v úmyslu to i vydat. Rád bych, aby to bylo aspoň trošku na úrovni.
Vydání cabu na 750 285 bude sladěno s vydáním Alcaponeovy aktivity klidná síla. Kdy to bude nevíme ani jeden, ale stroj do čela vlaku je vybrán
Ještě jsem zapoměl dodat. Kdyby se někomu jenom něco trošku nezdálo, tak hlaste. Sice to dělám jenom pro sebe, ale mám v úmyslu to i vydat. Rád bych, aby to bylo aspoň trošku na úrovni.
Naposled editoval moderátor: