Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Dalo, veľmi ľachko. :) Do adresára "night" spravíš nočné, tmavé textúry s rozsvietenými prístrojmi vhodné do noci nakoľko MSTS pri vjazde do tunela číta textúry práve z tohoto adresára, no a do adresára "cablight" spravíš textúry mierne stmavené bez nasvietenia prístrojov. Zapnutím ctrl+l sa iba aktivuje táto verzia a je to. Stupeň stmavenia týchto textúr však treba x-krát odskúšať v MSTS za svitania a súmraku a ešte k tomu 2x - počas zimy a leta. S Nebulusom to chceme aplikovať na jednom novovznikajúcom cabe.

duuso napsal:
Dalo, veľmi ľachko. :) Do adresára "night" spravíš nočné, tmavé textúry s rozsvietenými prístrojmi vhodné do noci nakoľko MSTS pri vjazde do tunela číta textúry práve z tohoto adresára, no a do adresára "cablight" spravíš textúry mierne stmavené bez nasvietenia prístrojov. Zapnutím ctrl+l sa iba aktivuje táto verzia a je to. Stupeň stmavenia týchto textúr však treba x-krát odskúšať v MSTS za svitania a súmraku a ešte k tomu 2x - počas zimy a leta. S Nebulusom to chceme aplikovať na jednom novovznikajúcom cabe.

duuso, to napadlo aj mna, no potom mi zase tuklo do hlavy ako zase neiktory pind.. ze preco su pristroje furt osvetlene ked sme testovali 162/163 ( v zelenej )
a co sa tyka tych skusani, to by som az tak dramaticky nevidel :D

Kuro, co se týče pindaní - na to je jednoduchá odpověď - stačí odpovědět protiotázkou, proč při stmívání mám kabině tmu jak za plné noci :D ...... a nebo kouzelné slůvko kompromis ....

Martens: -ved to, ze ten kompromis vela jednicov nechce prijat ... a ako som uz napisal ked som zacal tvorit, robim to pre seba a pokial sa to niekomu paci a je to zverejnenia hodne tak ma to potesi :D

A co třeba si na předchozí stránce najít post od Čoudy, a kliknout na tlačítko WWW ???!!!

Nevím, jestli si toho někdo všiml, ale u 954002 jsou opačně (vzhůru nohama) informační cedule a to ve všech variantách tohoto vozu.

Máš pravdu. Ono je tam těch chyb více, ale dokud nebude novej model, tak to nemá cenu řešit. Chtěl jsem se do toho pustit, ale jelikož mám rozděnalých hned několik projektů s nejistým výsledkem pro ztrátu chuti, tak nevím jestli to někdy vyjde ;-)

Však v pohodě...

Ještě ti v archivu cd_831187 chybí 4 .s soubory. Není tam ani ten základní. Asi se to někde zatoulalo...

Chyba v archivu 831 187 jde za mnou, "porcování" jsem dělal já. Omlouvám se, dnes večer nahraji na web opravenou verzi.

Ahoj!

285 by mohla jít teoreticky ven ale ještě se mi tam něco nelíbí. 346 nemá noční verzi. Přemejšlel jsem, že to vydám bez toho ale asi ne. Ještě to promyslím. Takže jestli to dobře půjde, kabina bude pod stromeček.

Back
Nahoře