Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nuž veru - Kwas siarkowy. Díky za to.Čouda napsal:...Od týhle cisterny radši dál a to i ve skutečnosti, protože obsah je - řekněme - nic moc...
Ahoj, no, já to sosnul večer ze stránek pro kontrolu a tam to je bez nenaložených verzí, pokud je již opraveno, tak se omlouvám.Čouda napsal:Dane nějak se to vytratilo z archivu ale hned jak jsem od tebe dostal ten mejl, spravil jsem nápravu![]()
Prázdný vůz je u mě.Dan J. napsal:Ahoj, no, já to sosnul večer ze stránek pro kontrolu a tam to je bez nenaložených verzí, pokud je již opraveno, tak se omlouvám.Čouda napsal:Dane nějak se to vytratilo z archivu ale hned jak jsem od tebe dostal ten mejl, spravil jsem nápravu![]()
Dan
Ahoj Honzo, to já taky netvrdím. Já jen psal odpověď na příspěvek výše od Čoudy, který psal, že sjednal nápravu, já ty prázdné vozy mám, mě je Mirek poslal, ale když se vydá skin, či model veřejně, automaticky jej mažu z trainsetu a stahuji z webu k porovnání zveřejněnou verzi a tak jsem jen upozornil, že tam chybí. Jinak doufám, že do sleziny budeš fit, škoda, že je na sobotu hlášená taková kosa, no jo, zima se ozývá.Honza napsal:Dane, já nesedím pořád u compu, abych každých pět minut opravoval. Až tam bude doplněná verze, bude o tom na webu info....