Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Dusso na internetu jsem našel ještě nějaké modely cisteren, které nemáme. Je to dobře, protože více vozů dostane šanci brázdit koleje MSTS.

No nebudu napínat a tady další ochutnávka "Kwasu Siarkoweho". Jen doladit pár nepřesností.. Byly to nervy a jak je patrné ze screenu ještě jsou. Barva ochozů bude o kompromisu, stejně tak ty trubky co jsem zkoušel vyalfovat. Uvidíme jestli se to podaří nějak vočůrat ;) Od týhle cisterny radši dál a to i ve skutečnosti, protože obsah je - řekněme - nic moc..

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dm-2K3J.jpg[/URL]

Jinak děkujeme Honzovi za vydání skinů a trpělivost. Jestli to takhle půjde dál, tak z nás brzo zešedivý nebo mu vypadá ten zbytek vlasů. Liademovi jsem totiž musel pomoct se značením Béčka a posílal mu ho na třikrát, stejně tak VTG Zaes byl posílanej na dvakrát. No šílený..

;) Potřeboval bych radu. Mám model kotle a potřebuju posunout asi o pět cm pivot. Jde to pomocí nějakého programu?

588e65bd172d2a79ea4f20a6e8d8ab62.jpg Avizovaný skin dvoudílné jednotky na přepravu automobilů ETS Laekks 292 je ke stažení na známé adrese.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, Čouda ti zapoměl posla verzi prázdných vozů bez Škodovek a to jsem mu o tom dneska psal.:D
Dan

Dane nějak se to vytratilo z archivu ale hned jak jsem od tebe dostal ten mejl, spravil jsem nápravu ;)

Čouda napsal:
Dane nějak se to vytratilo z archivu ale hned jak jsem od tebe dostal ten mejl, spravil jsem nápravu ;)
Ahoj, no, já to sosnul večer ze stránek pro kontrolu a tam to je bez nenaložených verzí, pokud je již opraveno, tak se omlouvám.
Dan

Dane, já nesedím pořád u compu, abych každých pět minut opravoval. Až tam bude doplněná verze, bude o tom na webu info. Klucíííí, mějte slitování ... a to mne ještě skolila choroba, tak jsem zvědav, zda do soboty budu fit ...

Honzo byla by škoda, kdyby skolila. Musím tě pozvat na kořalku za to tvoje správcování ;) Já jsem někde prostyd, tři dny zimnice jak blázen a včera před noční už to šlo. Citron, pomeranče, česnek a šípkovej čaj to nějak vyléčili :D

Jinak Dane do vlaku teple oblíct. Bude tam zima jako v prdeli. V depu jsem topil vagony celou noc a stejně tam víc jak 15 stupňů nebylo. Zlatý starý 053ky ;) V Letohradě se to chvíli předtápí ale bude to bída. V tejdnu jsem jel do Plzně a utrpení děs. Vymrznul jsem na kost. Jediný vozy, který solidně topily byly ty německý Arivy. Tam bylo krásně ;)

Dan J. napsal:
Čouda napsal:
Ahoj, no, já to sosnul večer ze stránek pro kontrolu a tam to je bez nenaložených verzí, pokud je již opraveno, tak se omlouvám.
Dan
Prázdný vůz je u mě.

Honza napsal:
Dane, já nesedím pořád u compu, abych každých pět minut opravoval. Až tam bude doplněná verze, bude o tom na webu info....
Ahoj Honzo, to já taky netvrdím. Já jen psal odpověď na příspěvek výše od Čoudy, který psal, že sjednal nápravu, já ty prázdné vozy mám, mě je Mirek poslal, ale když se vydá skin, či model veřejně, automaticky jej mažu z trainsetu a stahuji z webu k porovnání zveřejněnou verzi a tak jsem jen upozornil, že tam chybí. Jinak doufám, že do sleziny budeš fit, škoda, že je na sobotu hlášená taková kosa, no jo, zima se ozývá.:D
Dan

b868d9879f48434817707af92e82e959.jpg Na známé adrese byl zveřejněn další Čoudův skin, kotlový vůz Ermewa Zacns 387.

Současně byla zveřejněna oprava ETS Laekks 292, byl přidána prázdná varianta. Důležité!!! Nemusíte stahovat model, stačí jen balíček chování.

Back
Nahoře