RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
poison napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
A ta protihluková zeď je tam kvůli čemu?
To ví snad jen ten, kdo jí tam naprojektoval, hnus první třídy. Našel jsem
VIDEO před dokončením úseku, nový peron včetně PHS je na něm vidět. Aspoň si můžeš udělat obrázek jak to tam vypadá dnes.
Jěště doplním, že ta zeď je ve finále na obou stranách.
Budiž, pokrok nelze zastavit, ale jestli se místo 60 bude jezdit přes Čerčany 65, tak jsou to vyhozené miliardy. A ta protihluková zeď mi opravdu připadá, že jen kamoš co ty zdi vyrábí a montuje potřeboval kšeft. Kolik stojí metr? A prý utahování opasků kvůli důchodové reformě

. Vždyť tam opravdu žádná obytná oblast není. Ale možná si to zaplatil majitel hospody
Ještě že v těch vlacích mají rozhlas, protože když se cestující podívá z okna, vidí jen protihlukové zdi a netuší, kde se nachází. Ale možná skrz čmáranice na skle nedohlédne ani k těm protihlukovým zdem.
Jinak ten kousek přes Sázavu, to není pro lidi se závratí. Kdyby náhodou vykolejilo kolo, tak se nikdo z vlaku smíchy neudrží. Na koupání to ještě není .
Doufám, že dnes zaškytal jeden uživatel z Vlašimi. Celé roky vyslovuje přání postavit tuto trať. Dnes jsem položil koleje do druhého kilometru do míst kde se lomí sklon 20 promile dolů a 20 promile nahoru. Je to potřeba pro ráz krajiny. Ale je tam vygenerovaný ještě jeden čtverec, tak koleje položím ještě kousek.
Zde jsem jel jen jednou v životě a už ani nevím do které zastávky. U dvoudenní benešovské šichty jednou v létě parťák udělal program místo na pivko a na nocležnu v Benešově zajet k němu na chalupu na této trati, kde jsme si udělali táborák a v udírně doudili přinesené salámy. Ta Vysočina byla pak supr. Popili jsme lahváče, opekli buřty, pokecali a před půlnocí honem na poslední vlak. Fíra z 810 nám to přiškrábnul u měnírny, abychom to neměli daleko a honem do hajan ve voze 452, abychom se do čtyř ráno trochu vyspali.