Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Nevíte někdo, jak se dají na YouTube dát delší videa než 15 minut ? Vždyť některé dokumentární filmy tam jsou i dvouhodinové.
Zbyněk Šemora napsal:...Textury jsou vyhlazené díky joysticku, kde mám naprogramovanou klávesu F na turbo přes Xpader...
Kdyby jsi napsal přímo, že už to není možné, bylo by to stručnější. Stačilo napsat odpověď "Už nejde"mikulda napsal:Zbyněk Šemora napsal:Nevíte někdo, jak se dají na YouTube dát delší videa než 15 minut ? Vždyť některé dokumentární filmy tam jsou i dvouhodinové.
Víme.
http://www.google.com/support/youtube/bin/topic.py?hl=cs&topic=14965
Zbyněk Šemora napsal:Stačilo napsat odpověď "Už nejde"![]()
tak já tak před rokem jsem také hrál MSTS ne netbooku (1,66 GHz procesor, 1Gb RAM, grafika 128 Mb sdílená intel) a dalo se toeurostar_mikso napsal:Pavlik> zalezi ale ake notebookyja drtim len na notebooku a nemam najmensi problem napriklad take FPS mam fakt neskutocne aj hustych mestach.. samozrejme to nebolo lacne ale proste moje potreby a situacia pred par mesiacmi ovplyvnila moje rozhodnutie na kupu laptopu (kvalitneho).