Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha_archív #10

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Máš textury???
Taky jsem potřeboval Dukovany :D
827d7796d286bec68f58aaeda6876f26.jpg

Naposled editoval moderátor:
Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

3eeddc8d0f609b7cf747cf598b8a8ab9.jpg
Ale pořád je to Poly-bomba (4605 polys) :D. Komíny Věžičky a jiné ptákovinky se dají zrušit. A lod taky moc nepomůže. Ono by ti to šlo ,ale 13000 poly a 168 textur to si převodník opravdu nepřebere :D.

Naposled editoval moderátor:

Ale Krlštejn vypadá překrásně. Velká škoda, že je MSTS tak omezený na objekty ve čtverci. Na druhou stranu, zaplať pán bůh za MSTS BIN, který to alespoň zlepšil. Když jsem si před nějakými lety koupil BP a MSTS, tak dnes je to nebe a dudy.;)
Dan

Zbynkovi videa

Zdravím pane Zbynku, chcel sa spýtať ako je možne že máte tak krásne vyhladené textury? ako je možne to krásne bzučanie 162?? pozeral som vaše videa a ja MSTS nemám ani zdialky take ako vy...

Textury jsou vyhlazené díky joysticku, kde mám naprogramovanou klávesu F na turbo přes Xpader. (dříve jsem musel do F na klávesnici dlouho mlátit až do úplného umlácení, dokud se kopec nezaoblil :D ).
Zvuky hrají ve Windows 7 lépe. Možná je to i zvukovkou, Zkoušel jsem přes Soundblaster X-FI, která je doporučená pro RW2. Možná se mi to jen zdá, ale například zamračená mi v XP vždy zkreslovala, ale v Sedmičkách se mi to zdá hodně dobré.

Nevíte někdo, jak se dají na YouTube dát delší videa než 15 minut ? Vždyť některé dokumentární filmy tam jsou i dvouhodinové. Pak by nebylo špatné tam umístit například celou aktivitu. Určitě by pak ubylo dotazů, když se někdo v aktivitě zasekne a neví jak dál. Ony by stačily i hodinové bloky.

Zbyněk Šemora napsal:
Nevíte někdo, jak se dají na YouTube dát delší videa než 15 minut ? Vždyť některé dokumentární filmy tam jsou i dvouhodinové.

Víme.
http://www.google.com/support/youtube/bin/topic.py?hl=cs&topic=14965

Zbyněk Šemora napsal:
...Textury jsou vyhlazené díky joysticku, kde mám naprogramovanou klávesu F na turbo přes Xpader...

Mám pocit, že CANDY se asi ptal na textury přímo v simulátoru, respektive na to jak jsou vyhlazené modely lokomotiv a vozů...aspoň tak jsem to pochopil já :D

Aha. Hold jsem špatně pochopil. :D Tak pak stačí si přečíst v návodech, jak nastavit počítač a konkrétně zapnout anizotropní filtrování na grafické kartě. Zkrátka vše co je defaultně řízené aplikací nastavit na pevné hodnoty dle výkonu grafiky.

mikulda napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Nevíte někdo, jak se dají na YouTube dát delší videa než 15 minut ? Vždyť některé dokumentární filmy tam jsou i dvouhodinové.

Víme.
http://www.google.com/support/youtube/bin/topic.py?hl=cs&topic=14965
Kdyby jsi napsal přímo, že už to není možné, bylo by to stručnější. Stačilo napsat odpověď "Už nejde" :D

K tomu limitu na YT. Stačí nahrát video delší jak 15min až vám YT nahlásí, že je delší jak 15min a video dále necháte být a oni by vám měli limit zrušit ;)

presne Amazon ma vystihol. No hold na mojej Intel zdielananej grafike o takých veciach nemožem ani len zamýšlať... som rád že mi aspon ako tak msts bere .. škoda tej grafiky noo skúšal som 2x filtrovanie a žiadny rozdiel kolko odporúčate?

Integrovaná grafika je dobrá pro kancelář, ale v žádném případě pro hry. Odzkoušeno i na stolním počítači, kde je integrovaná ATI HD číslo už nevím, ale nějak 38xx. Ono to sice jede také, ale s polovičním FPS.

Mikuldo jak je možné, že dnes po kliknutí na odkaz jsem jinde než v den napsání Tvé odpovědi ? Tenkrát jsem na té stránce našel odpověď, proč nejde nahrát delší video než 15 minut. Dříve to šlo, když jsem si do profilu nastavil "režisér" a později tohle opět omezili. Ale kdo má v profilu režisér z dřívějška, tak se ho omezení na 15 minut už netýká. Ale já jsem čerstvě registrovaný, tak mám smůlu.
Dnes na to kliknu a jsem jinde na partnerském programu, ale mám pocit, že by to asi také schváleno nebylo, protože zrovna hraní videoher je na seznamu nevhodných videí. Také jsem se někde dočetl, že zajímavé pro ně je, jen když mám několik tisíc zhédnutí, k čemuž mám ještě hodně daleko. Nebo jsem to jen špatně pochopil.

Tak nevím. Účet Kodanvlaky mám již od Vánoc 2008 a asi před rokem jsem se změnil na reportéra (ne režiséra!) a píše mi to "Gratulujeme! Nyní můžete nahrávat obsah delší než 15 minut. Chcete-li vybrat video, klikněte níže na tlačítko Nahrát.". Faktem je, že mé zatím nejdelší video bylo těsně pod touto hranicí. A co čtu tady http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=cs&answer=71673&ctx=cb&src=cb&cbid=-q74ylfweqmc8&cbrank=1 tak bych toto oprávnění mít neměl.

Veť to že integrované sú dobre len pre prácu nie pre hranie a čím dalej tým viac su nasadzované na notebooky... tým to úúplne kazia... ale dakujem za objasnenie.

Ko.Dan: Já mám nastavený účet jako YouTuber. Délka mojich videí je však bez omezení.

CANDY: však taky notebooky nejsou určeny pro hraní her.

Pavlik> zalezi ale ake notebooky :-) ja drtim len na notebooku a nemam najmensi problem napriklad take FPS mam fakt neskutocne aj hustych mestach.. samozrejme to nebolo lacne ale proste moje potreby a situacia pred par mesiacmi ovplyvnila moje rozhodnutie na kupu laptopu (kvalitneho).

eurostar_mikso napsal:
Pavlik> zalezi ale ake notebooky :-) ja drtim len na notebooku a nemam najmensi problem napriklad take FPS mam fakt neskutocne aj hustych mestach.. samozrejme to nebolo lacne ale proste moje potreby a situacia pred par mesiacmi ovplyvnila moje rozhodnutie na kupu laptopu (kvalitneho).
tak já tak před rokem jsem také hrál MSTS ne netbooku (1,66 GHz procesor, 1Gb RAM, grafika 128 Mb sdílená intel) a dalo se to :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře