Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Takže tyto hrady už vymodelovány máme, aby náhodou se někdo nesnažil, jak jsem nedávno vyzývalSlyšte, slyšte...
Na vědomost se dává, že hrady Karlštejn a Litice, již jsou vymodelové pro MSTS. Nechť jsou osazeny na svém místě a lidmi kochati se v BP.
A já se před třemi týdna osadil pod litickým hradem v hospůdce až mne z toho druhý den bylo ouvej.....Zbyněk Šemora napsal:........
.........Slyšte, slyšte...
Na vědomost se dává, že hrady Karlštejn a Litice, již jsou vymodelové pro MSTS. Nechť jsou osazeny na svém místě a lidmi kochati se v BP.
A já se zítra budu snažit tyto hrady do trati správně osadit.
Tady ještě obrázky osazení nových modelů. Náhodou jsem jel kolem vlakem z Berouna do Benešova, tak jsem něco nafotil.Zbyněk Šemora napsal:Děkuji tímto Deteriovi za model původního mostu v Čerčanech. To mě ve snu nenapadlo, že se historie dá takto ještě dohromady a mám z tohoto celku i s nádražím od Aleše Slámy radost.
..

Zbyněk Šemora napsal:Nevíte někdo, jak je vysoko nad kolejemi dálniční estakáda v Berouně Závodí ? Já s tím zápasím, hledám fotky, ale asi to bude těžký odhad. Nemám rád dálnice![]()