Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Kuba napsal:
netovy.bobik napsal:
Takže asik tak ale jak tak procházím všechny příspěvky tak se moc k lidem chovat neumíte ato že je tady nekdo přihlašený poprve to neznamená že se hned stane vaším terčem.
No pod tímhle nickem poprvé, ale už tady žádný nováček nejsi, že jo.:D
A všichni víme o koho jde........:D

Banán napsal:
Kuba napsal:
netovy.bobik napsal:
Takže asik tak ale jak tak procházím všechny příspěvky tak se moc k lidem chovat neumíte ato že je tady nekdo přihlašený poprve to neznamená že se hned stane vaším terčem.
byl jsem tady příhlášený ješte za ONDREJ BOBEK nic víc nic mín takže opravdu nejsem ten kdo si myslíte že jsem:-) Nikoho sem bezdůvodně nezjebal a prostě končím tady hodně štestí pří získávaní nových uživatelů tady už rozhodně nepáchnu

Myslím že ze všech uplně nejslušněji odpovědě uživatel Pavlík bez zbytečných narážek a různých přirovnání!!! Uklidnilo mě tedy že tu nejsou všichni takový burani jako ostatní:-)
netovy.bobik napsal:
Banán napsal:
Kuba napsal:
netovy.bobik napsal:
byl jsem tady příhlášený ješte za ONDREJ BOBEK nic víc nic mín takže opravdu nejsem ten kdo si myslíte že jsem:-) Nikoho sem bezdůvodně nezjebal a prostě končím tady hodně štestí pří získávaní nových uživatelů tady už rozhodně nepáchnu

Myslím že ze všech uplně nejslušněji odpovědě uživatel Pavlík bez zbytečných narážek a různých přirovnání!!! Uklidnilo mě tedy že tu nejsou všichni takový burani jako ostatní:-)
Opravdu se omlouvám že sem na někoho neprávem vyjel když potřebuju pomoct. Nevím opravdu za koho mě máte když všichni píšete že se vydávám za jiný nick což je sice pravda muj dřívejší nick byl ONDREJ.BOBEK ale ten už nemám z důvodu ztráty hesla.Nechci vám lézt nějak doprdele ale taky s váma nechci válčit když vím že vás ješte ohledně MSTS budu potřebovat. Takže pokud hodíte za hlavu moje výlevy na vás když jsem potřeboval pomoct tak vám slibuju že nejdříve si všechno pročtu a až pak se budu ptát. Byl bych taky rád abyste se chovali slušně taky ke me a ne hned hlášky typu VB atd. Takže doufám že to bude okej. Jízdní řád sem našel vytiskl . :-)

Naposled editoval moderátor:
Chyba v aktivitě den blbec

Dobrý den mám dotaz při příjezdu do města Hradec Králové hlavní nádraží Vyhodí mi to hlášku CANT ADD CAR 130036 (UID 200150) to world zkusil jsem přeinstalovat podle bodu 13 a hláška stejně vyskakuje. Na káždém velkém nádraží mi hra se začne hodně sekat. Pc mám výkonný prosím o radu zkušených. Omlouvám se za nové téma ale v aktivitách sem přímo tento problém nenašel

RE: Chyba v aktivitě den blbec

Takhle mne po ránu děsit, že mám chybu v aktivitě :D
Spíš se zeptám, když jsem MSTS začátečník, proč si z DVD BP nenainstaluji češtinu ? Pak bych tu hlášku měl česky a bylo by každému jasné oč jde.
Ale proti gustu žádný dišputát. Možná má někdo raději cizí jazyky. Pak mám dobrou zprávu, tato aktivita je na mém webu i v Němčině. (balik aktivit) :D :D :D

Odpověď je prostá a je to psáno a upozorňováno na tento problém v návodech.

Zapsat do ikony (vlastnosti) MSTS do okénka cíl parametr, aby si MSTS vzal ze systému víc paměti. Vzor jak zápis má vypadat je v mých návodech jak na DVD, tak na mém webu. (doporučené nastavení simulátoru) Pokud používám Trainstore, musí být i tam. Nesprávný, chybný zápis parametru rovná se nefunkční parametr.

RE: Chyba v aktivitě den blbec

Zbyněk Šemora napsal:
Spíš se zeptám, když jsem MSTS začátečník, proč si z DVD BP nenainstaluji češtinu ? Pak bych tu hlášku měl česky a bylo by každému jasné oč jde.
Ale proti gustu žádný dišputát. Možná má někdo raději cizí jazyky. Pak mám dobrou zprávu, tato aktivita je na mém webu i v Němčině. (balik aktivit) :D :D :D

Zapsat do ikony (vlastnosti) MSTS do okénka cíl parametr, aby si MSTS vzal ze systému víc paměti. Vzor jak zápis má vypadat je v mých návodech jak na DVD, tak na mém webu. (doporučené nastavení simulátoru) Pokud používám Trainstore, musí být i tam. Nesprávný, chybný zápis parametru rovná se nefunkční parametr.
Jo ale po nainstalování češtiny mám sice všechno česky ale po druhém spuštení už to je zase anglicky to snad přece nemusím každou hru instalovat znovu a znovu češtinu ne?

detroit napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Jo ale po nainstalování češtiny mám sice všechno česky ale po druhém spuštení už to je zase anglicky to snad přece nemusím každou hru instalovat znovu a znovu češtinu ne?

a parametry mám nastavené jetli myslíš nastavení ve hře a i nasteveni to . mem 512

Já jsem češtinu instaloval jen jednou a tak to navždy zůstalo. Ale když instaluji MSTS BIN, tak nemohu jako ovce jen klikat další, ale také číst co se bude instalovat a mimo jiné je tam možnost i používat české prostředí (default je anglicky)
Jinak někam bezhlavě plácnout mem 512 to je jako by se nepsal žádný parametr. Doporučuji se podívat jak má zápis přesně vypadat a jedině tak platí. Před mem je mezera, pomlčka a za mem je dvojtečka.
Také launcher.exe" musím změnit na train.exe"
A pak zápis vypadá asi takto, za předpokladu, že mám MSTS na disku D:
"D:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512

Kdyby jsi to měl zapsáno správně, tak MSTS nemá šanci, aby padl.

Zbyněk Šemora napsal:
Já jsem češtinu instaloval jen jednou a tak to navždy zůstalo. Ale když instaluji MSTS BIN, tak nemohu jako ovce jen klikat další, ale také číst co se bude instalovat a mimo jiné je tam možnost i používat české prostředí (default je anglicky)
Jinak někam bezhlavě plácnout mem 512 to je jako by se nepsal žádný parametr. Doporučuji se podívat jak má zápis přesně vypadat a jedině tak platí. Před mem je mezera, pomlčka a za mem je dvojtečka.
Také launcher.exe" musím změnit na train.exe"
A pak zápis vypadá asi takto, za předpokladu, že mám MSTS na disku D:
"D:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512

Kdyby jsi to měl zapsáno správně, tak MSTS nemá šanci, aby padl.

Samozřejmě vím jak má vypadat zápis ale nevypisoval jsem to celé:-) Takže asik tak tím prostředím si nejsem jistý kuknu na to a pak se ozvu

Nechcete mě někdo vystřídat s odpovídáním ? Asi to dotyčnému neumím vysvětlit a předepsaný vzor mu nic neříká. A po emailu mi chodí podobný problém, tak to píšu double a také dotyčný nic nechápe.
Ach jo, co jsem komu udělal bůůůůůů, bééééé :D :D :D

Asi by bylo řešení, kdyby nějaký instalátor uměl vytvořit ikonu i se zapsanými parametry. Kdyby to bylo možné udělat takový blbuvzdorný instalátor, tak mám týdně o několik hodin víc čásu a za ty roky bych měl postavenou snad celou síť ČD :D Ale takto asi po 457896214x vysvětluji, proč a kam se musí zapsat parametr, aby MSTS byl stabilní. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Nechcete mě někdo vystřídat s odpovídáním ? Asi to dotyčnému neumím vysvětlit a předepsaný vzor mu nic neříká. A po emailu mi chodí podobný problém, tak to píšu double a také dotyčný nic nechápe.
Ach jo, co jsem komu udělal bůůůůůů, bééééé :D :D :D

Asi by bylo řešení, kdyby nějaký instalátor uměl vytvořit ikonu i se zapsanými parametry. Kdyby to bylo možné udělat takový blbuvzdorný instalátor, tak mám týdně o několik hodin víc čásu a za ty roky bych měl postavenou snad celou síť ČD :D Ale takto asi po 457896214x vysvětluji, proč a kam se musí zapsat parametr, aby MSTS byl stabilní. :D

Parametry mám přesne napsane ve hře chtěl jsem říct že sem ti cely ten parametr nevypisoval tady:-) Rozumíme si???Mohl by tam být ješte nějaký problém díky kterému by mohla hra spadnout?
Přímo tato tabulka mi vyjela Nelze otevřít soubor s modelem routes/ Breclav-Praha/Shapes/HK-parovod-II-UL.s opět na stejném místě před stanicí Hradec Králové hlavní nádraží kontroloval jsem cíl parametry. Znovu sem nainstaloval podle bodu 13. Omlouvám se za váš čas Děkuji
Další tabulky Selhalo nahrání souboru s modelem .Garazpedo3.s a další Selhalo nahrání s modelem Ba_SKOLA.s

Nemalo by to vyhadzovať, ale keď to odklikáš tak hra by ti mala ísť ďalej. Vyhodí ťa síce do Windowsu ale keď klikneš na ikonu MSTS na lište tak by to malo ísť v pohode ďalej.

Pavlík napsal:
Nechybí ti třeba některá aktualizace trati?

aktualiza trati bohužel nevím kde se děla mam verzi z 12,4 a jakmile odklikam všechny okno tak mi to napíše že v aplikaci train exe došlo k problemu a že je potřeba jej zavřít

Díval ses jestli ty soubory, u kterých ti to píše chybu, tam jsou? je možné že tam buď chybí, nebo jsou poškozené. Poznáš tak že je zkusíš otevřít - třeba F4 v total commanderu - pokud budou poškozené, tak nepujdou otevřít a napíše ti to, že soubor je poškozen.

Jednou se mi stalo, že jsem jeden den jel jednu aktivitu a druhy den mi to při stejné aktivitě psalo podobné chyby jako tobě. Zjistil jsem že ty soubory jsou poškozené a musel jsem je smazat a nahradit ze zálohy.

Vasi napsal:
Díval ses jestli ty soubory, u kterých ti to píše chybu, tam jsou? je možné že tam buď chybí, nebo jsou poškozené. Poznáš tak že je zkusíš otevřít - třeba F4 v total commanderu - pokud budou poškozené, tak nepujdou otevřít a napíše ti to, že soubor je poškozen.

Jednou se mi stalo, že jsem jeden den jel jednu aktivitu a druhy den mi to při stejné aktivitě psalo podobné chyby jako tobě. Zjistil jsem že ty soubory jsou poškozené a musel jsem je smazat a nahradit ze zálohy.

nevíš v které složce by to mohlo být????

"Train Simulator/Routes/Breclav-Praha/Shapes"

Tam se podívej, jestli tam vůbec ty soubory, které hážou ve hře chybu, máš.

Všechny soubory ktere mi hažou chybu jsem našel a po otevřeni se mi zobrazí v poznámkovém bloku velice nesrozumitelný text spíš nejde ani tak o text jako spíš o nějake hieroglify :-D
Hoši bude to asi velký problém protože při příjezdu do Hradce se mi objevujou stále nové chyby selhalo nahraní s modelem Jerab pak sehlalo s modelem bubny selhalo s modelem Ba_Skola.s všechny tyto soubory mam ve složce Shapes mohl by mi někdo poslat save po Hradci Králové před Hradcem se mi žadná chyba neukázala takže možná to bude jenom tím Hradcem

Nejde o to co se po otevreni zobrazi, podstatne je že to jde otevřit. Takže soubory jsou očividně OK a chyba je někde jinde.

Pavlík napsal:
detroit: napiš sem konfiguraci tvého PC, na kterém tuto aktivitu jezdíš.
[/quot
Amd Athlon 64x2 Dual core processor 6400 + 3,21 ghz
Geforce 8800 gts 1024mb
detroit napsal:
Pavlík napsal:
detroit: napiš sem konfiguraci tvého PC, na kterém tuto aktivitu jezdíš.
[/quot
Amd Athlon 64x2 Dual core processor 6400 + 3,21 ghz
Geforce 8800 gts 1024mb

4 giga ram

Tak to by ti mělo šlapat jako hodinky. Máš nastaveno vše přesně podle Desatera, které je u Zbyňka na webu?

Navíc se tu nedávno řešily problémy s grafickými kartami NVidia, které nemají moc MSTS v lásce. Jestli tam patří i tvá karta, to netuším. Možná někdo doplní.

Back
Nahoře