Aktivity AD

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alda
  • Datum začátku Datum začátku

Alda

Skladník
Zdravím Vás,
jelikož už jsem vytvořil pár aktivit, rozhodl jsem se vytvořit toto téma, aby řešení problémů, které se vyskytly nebo vyskytnou, bylo snadno dohledatelné všem. Všechny mé aktivity budou ke stažení na www.aktivityad.ic.cz. Momentálně má server ic.cz technické problémy, proto stránky nemusí chvílemi fungovat. Budu rád za každou připomínku, radu, návrh apod. neboť tímto se člověk učí.
Zde jsou zatím 3 dodělané aktivity na trať Luhačovice. Hezké ježdění :cool:

Konec na "luhačovjákoch"
úsek: Staré Město - Veselí/Bzenec
verze trati: 1.7
délka aktivity: 1 hod 40 min
vozidla: BP 8 + 10 navíc (seznam je součástí aktivity)
verze Bin: 1.8.0521
Download: na mých stránkách nebo kliknutím ZDE

Os 4312
úsek: Bojkovice město - Staré Město u Uherského Hradiště
délka aktivity: 1 hod 40 min
vozidla: BP8 + 10 navíc (seznam součástí aktivity)
download: na mých stránkách nebo kliknutím ZDE

Posilák
úsek: Veselí nad Moravou - Luhačovice - Staré Město u Uherského Hradiště
délka aktivity: 2 hod 20 min
vozidla: BP + 12 navíc (seznam součástí aktivity)
download: na mých stránkách nebo kliknutím ZDE

Loose consistsů mám minimum, na odstavené vozy využívám traffic a na nich často Low Poly vozy (zvyk, kdy jsem dělal pro kamaráda aktivity a ten měl slabý komp). Loose consistsů mám většinou 1, v jedné aktivitě mám 3.
Začínám nad tím zvažovat, že ho i já opustím sever ic (dávám bolševikovi rok). Mám na něm ještě jiný web a výpadky jsou čím dál tím častější.

Zdravím Vás,
jelikož původní stránky spíše furt nešly než šly, tak jsem www stránky přesunul na jiný server, který již by měl být stabilnější. A když nové "prostory", tak nové aktivity. Jedná se o dvojici aktivit pro trať 321. Doufám, že se budou líbit. Budu rád za každou připomínku, radu či stížnost.
Zároveň se chci zeptat, zda by někdo nebyl ochotný testovat mé aktivity. Případnou odpověď formou SZ. Touto cestou chci poděkovat uživateli Bastard za test aktivity Os 2902. Bez něj by se mě ta 5 hodinová cesta nechtěla projíždět stále znova. Přeji hezké poježdění.

Os 2902

úsek: Čadca - Břeclav
verze trati: 18
délka aktivity: 5 hod 30 min
vozidla: BP8 + 25 navíc (seznam součástí aktivity)
ovládané vozidla: 163 a 363
GVD: 2006/2007

EC 102 Polonia

úsek: Břeclav - Petrovice u Karviné
délka aktivity: 2 hod 15 min
vozidla: BP8 + asi 30 navíc (seznam součástí aktivity)
ovládané vozidla: 350 004
GVD: 2005/2006

download: Aktivity stáhnete ZDE

Tak jsem právě dojel EC 102,pěkná aktivita!!!! Bez problémů,moc pěkný.
Traffic,předjíždění,jízda na blok, atd. vše moc pěkně udělané.Díky za pěknou jízdu!!

Ahoj,
zatím jsem projel z 2902 do Svinova a je to vcelku pohoda, vkusně trafficu, prostě nic,co by rušilo můj pohled.
Těším se na zbytek a pak i na Polonii.
Jen tak dál.

Já jel aktivitu Posilák. Prostě paráda. Ve Veselí jsem sice nestich natankovat plnou :mad::( ,ale afta stačila :P:P:P:P. V Luhačovicích jsem se nasmál fírovýmu problemů,jenž měl už z Újezdce. Díky za pěknou aktivitu. Lukáš

Naposled editoval moderátor:
Děkuji za vaše zhodnocení a pochvaly. Potěší a dodá chuť k novým aktivitám.
S tím zbrojením ve Veselí, je to dost na těsno, ale při rychlejším pohybu při posunu se to stihnout dá. Ale to je malý detail. A i ty problémy fíry patří k železnici a spostu takový legračních situací se denně odehrává v reálu, tak proč se nezasmát i v simulátoru :)

Ale abych jen nemlel na prázdno, tak jsem vytvořil novou aktivitu. Chtěl jsem si zavzpomínat na ty doby, kdy rychlíky zastavovali jak v Újezdci tak v Kunovicích. Zároveň jsem tam nasimuloval to, co se stane při větším zpoždění rychlíků a ještě jednu nedávnou výluku jedné koleje na trianglu. Takže pokud Vám nestačí toho sněhu venku, tak si stáhněte i tuto aktivitku a prožeňte brejlovce chumelenicí. :cool:

Ex 523 Mojmír

úsek: Staré Město - Újezdec u Luhačovic - Staré Město
délka aktivity: 1 hod 20 min
vozidla: BP8 + 7 navíc (seznam součástí aktivity)
ovládané vozidla: 754 013 a 754 037
download: na mých stránkách

Dojel sem aktivitu Os 2902 a hodnotím kladně, chtělo by to možná víc trafficu a co se týče vozidel tak se neomezovat jenom na trainset BP, třeba tady je spousta hezkých mašin, které by se do aktivity hodily http://modely-msts.cz/
Vzhledem k tomu že se aktivita odehrává v GVD 2006/2007, tak je klidně možné použít vozidla carga i na osobácích a opačně.

Děkuji za ohodnocení a návrhy. Množství trafficu jsem dělal podle reálu. Více trafficu jsem nechtěl dávat (odstavenych vozu ano), už jen z toho důvodu, že když jsem si kdysi stáhl aktivitu, už nevím od jakého autora, a jel jsem po Ferdinandce, tak každé 3 minuty jsem potkal náklad. Bylo to dosti těžko uvěřitelné, zvláště na Ferdinandce, kde skutečně byla a je trošku slabší intenzita provozu oproti ostatním koridorům.
Děkuji za odkaz, s využitím to mám tak, že razím teorii: Když už mám trainset BP proč stahovat dalších 100 vozidel. Je to přehnané samozřejmě, ale k tomu BP8 přidám nějakých 30 vozidel a jsem spokojen. Postupem času, jak budu stahovat modely je samozřejmě obměním, ale nějaký vysoký počet vozidel mimo trainset BP asi nebudu dávat.
Je to aktivita z ledna 2007, kdy cargo bylo ještě v plenkách a značka mobilu (carga) ještě nebyla, tak rozšířená. Ale pravda mohl jsem je tam dát :)
Přeji hezký den :)

Sice opožděně, ale přeji všem krásné Vánoce, hlavně prožité duchovně a v klidu, bez žádného shonu a stresu. Pro vánoční zklidnění Vám nabízím dárek v podobě rychlíku Javořina. Je to jednoduchá aktivita bez komplikací, tak snad se Vám bude líbit a odpočinete si při jízdě s Krokoušem 850 030. Aktivitu stáhnete na mých stránkách www.aktivityad.xf.cz

Když máme takové hezké datum 11.1.2011, tak mám i já pro Vás 1 aktivitu. Jedná se legendární rychlík Šohaj pro trať 321. V této aktivitě jsem něco zapomněl upravit a už nevím co, takže pokud to najdete dejte mě vědět :) Snad vás neodradí i vysoký počet vozidel mimo trainset BP, ale jsou to povětšinou vozidla "notoricky známá." Hezkou jízdu přeji. AD

R 701 Šohaj

úsek: Praha - Přerov - Břeclav
délka aktivity: 5 hod 25 min
vozidla: BP8 + asi 50 navíc (seznam součástí aktivity)
ovládané vozidla: 162 + 362
GVD: 2005/2006
download: www.aktivityad.xf.cz

Chtěl bych Ti poděkovat za aktivitu R 701 Šohaj. Přestože mám rád aktivity s nákladními vlaky, tuto aktivitu jsem si s chutí projel. Považuji ji za jednu z nejlepších, co na trati 321 jsou. Řadím ji spolu s aktivitou zababa - R 423 Cassovia a aktivitou matostav – IC 544 Ostravan k těm nejlepším. Zjistil jsem, že autoři místo nabírání nových vozů se spokojí s tím, co už máme a provedou nás perfektními zápletkami. Ještě jednou děkuji.

Oh díky, po takovém zhodnocení se budu červenat :eek: :). Snad i další takové aktivity se budou líbit. S těmi vozy s tebou souhlasím a chci v dalších aktivitách používat vozy, které jsou notoricky známé, neboť čím méně se stráví stahováním a instalací vozů do aktivity, tím větší je chuť na aktivitu
A něco abyste se mohli těšit. V anketě vyhrává možnost vlak EC s Bobinkou na trati 270. Stejně bych ji udělal, takže můžete se těšit, že třeba za měsíc se s ní projedete. Jelikož mně začíná opožděné zkouškové, tak to bude teď vše trochu pomalejší

Teď nějak nechápu, jak to myslíte s tím stahováním vozů, obzvláště když kouknu na ten dlouhý seznam u Šohaje :)
Dneska si snad udělám čas a Šohajka si zajedu, takže pak dám snad vědět :)

Jojo Šohaj je zrovna výjimka, to přiznávám a snad tento počet v příští aktivitě bude menší. K těm notoricky známým vozům. To je takové mé označení vozů mimo trainset BP, který označuje ty vozy, které se nejčastěji objevují u ostatních aktivitářů. Tedy sem tam je samozřejmě vůz, který se často neobjevuje. Ale troufám si tvrdit, že 80% vozů, které používám mimo trainset BP, se většině uživatelů válí na disku. No snad jsem se vyjádřil už srozumitelně. Neustále čtení právních předpisů mně totiž oblbuje :)
Když už tu píšu, tak prosím všechny, kdo si Šohaje projeli, zda by mohli napsat, jestli neměli nějaké problémy s hláškami v Přerově, zda se vše chovalo korektně. Děkuji.

Ale jo je tam, jen příště dávej vědět i přes SZ, jinak se mně tvůj mail ztratí mezi ostatníma :)

Náhodou musím ocenit snahu Aldy, že vůbec ten seznam vypsal na Šohajka :D, a vypsal bez chyby, já jsem měl vozy stažené za 5 minut :D, myslím, že mi chyběli 2 vozy, které jsem si pak stáhnul, zatím jsem v Kolíně a zatím pěkná aktivita :)

Back
Nahoře