Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravíčko, smažu, když si to přejete
Omlouvám se za nereagování, ale přeinstaloval jsem si ntb a pak nebyla chuť instalovat zpět msts, zvlášť před rokem co se to tu cosi rafalo mezi uživateli Na disku ale leží pár rozdělaných aktivit, tak pokud je zájem mohu je vyslat do světa dle chutě. Ale je méň času a nervy hádat se s editorem taky jen jedny
Rozdělaná, skoro hotová aktivita pro trať BP s rychlíkem vedený řadou 130. Dále oprava nákladní aktivity pro trať Luhačovice a ještě jedna nákladní aktivita pro trať 321...No ale vzhledem k tomu, že jsem dva dny dával dohromady MSTS tak mě zas chuť něco dělat přešla. Je to pekelné instalování a jednu aktivitu jsem nemohl rozjet (pád 3 sekundy po startu) marně jsem přemýšlel, co je tam zle. Nedošel jsem na to stále
Po dlouhé době, ale přece Něco pro milovníky uzkých kolejí. Jednoduchá aktivita, kterou jsem vytvořitl při zkoumání tratě 310, a to v úseku Třemešná - Osoblaha! Stáhnout ji můžete jako obvykle zde