Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono nejvíc žvanilů je nádražáků, kolikrát jsem od fírů slyšel, přijď se svézt až za měsíc, v depu se povídá, že někoho mám pořád na mašině.Pawlik napsal:Zbyňku, dneska už je to zase v háji, nevezme tě nikdo, všichni se bojí žvanilů na internetu, všudypřítomných šotoušů s foťáky a nepochybně i buzerace je vyšší.
Je pravda, že letos když jsem byl v Jeseníkách na dovolené, bavil jsem se i tomto tématu s fírama. Sami mají názor, že je to na polské straně v dost hrozném stavu, hlavně mosty. Tam je to na jízdu krokem.David Hájek napsal:Ajaj ... Přes Glucholazy už asi nee ???!!!
No nevím,kdyby se hned po válce v rámci nějaké té pětiletky postavila plánovaná přeložka i tunel pod úpatím Biskupské kupy a vzniklo by tak přímé kolejové spojení Jindřichova ve Sl. a Zlatých Hor,vyřešila by se peáž přes Polsko a ať mi nikdo netvrdí,že by se vše za několik byť desítek let nezaplatilo. ČSD/ČD Polsku za ta léta asi zaplatila několik takových přeložek. Toliko ovšem jen názor obyčejného cestujícícho a neekonoma.
David
Šnek napsal:Je pravda, že letos když jsem byl v Jeseníkách na dovolené, bavil jsem se i tomto tématu s fírama. Sami mají názor, že je to na polské straně v dost hrozném stavu, hlavně mosty. Tam je to na jízdu krokem.![]()