Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E499_2002 napsal:...
http://olomouc.idnes.cz/lokomotiva-pro-skanzen-v-zabrehu-letela-pri-stehovani-vzduchem-pwm-/olomouc-zpravy.aspx?c=A121206_104717_olomouc-zpravy_mip
E499_2002 napsal:Pěkný den,
může mi někdo prosím říct, co zase ČDC blbne? Když koupili půlku PKP Cargo a renovují mašiny jak vzteklí, proč jsou najednou v takovém mínusu?... Dění nesleduji, prosím o polopatické vysvětlení v kostce.
...
E499_2002 napsal:Také jsem cosi slyšel, že ČDC nesahalo po menších kšeftech. Prý pro ně bylo ztrátové vozit jakési vlaky z vlečky. Jestli to byla zrovna Mattoni či dřevo, si už nevzpomínám.
A pak i zrušit Češtinu jako úřední jazyk, protože českého v naší republice už téměř nic nemáme a umět česky žádný zahraniční zaměstnavatel nevyžaduje. Stejně nám vládne Brusel. Okamuru pak zvolíme presidentem (nic proti němu) a pak už přestane i platit "země česká, domov můj"zbynda napsal:.. Možná by ČDC mohl koupit nějaký zahraniční dopravce.
...
Když si přečteš jména všech kandidátů, tak tam žádné české příjmení nenajdeš. Převažují Němci.zbynda napsal:.. Mít šikmo-okého komunistického prezidenta, to by bylo už na emigraci![]()
E499_2002 napsal:a renovují mašiny jak vzteklí, proč jsou najednou v takovém mínusu?...
E499_2002 napsal:Ta věta měla vyznít ironicky.Ale i tak. Snad to měli finančně podchycené, že výdaje nesmí převýšit příjmy. Teď už je to jedno. Tunel jako tunel. Například potenciální kupci ČSA jsou "prý" Japonci...