Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miky945 napsal:... na druhé straně pokud jako vysoce kvalifikovaný pracovník přijdeš do podniku, kde nutně potřebují tyto lidi, tak se dovíš, že nemají na výplaty, budeš dělat za 12.000 hrubého, v padesáti jsi starý a neperspektivní, natož v padesáti sedmi a nepřijmou Tě ...
Přesně tak jsem to udělal a jsem spokojený. Práce moc není, tak na dva dny v týdnu, ale na živobytí to stačí a co se týče placení, tak u podniku co dělám není problém, až na to, že je to pravidelně s měsíčním zpožděním.Tax napsal:Preto si urobíš živnosť a pracuješ ako externá firma za 3, 4, 5, 8 násobok toho, čo by platili kmeňovému zamestnancovi. Akurátže pracuješ nie 20 dní a po 8 hodín, ale len toľko, koľko naozaj potrebujú. A potom otravuješ, kedy Ti konečne uhradia faktúry a poprípade predáš svoje pohľadávky.
Edie napsal:I já se přidám. Studoval jsem VŠ v Pardubicích (i když nedostudoval), a sám jsem viděl jaký lidi studují na různých filozofických a podobných fakultách. Panečku, to je materiál. Já jsem se vždycky divil, k čemu tyhle fakulty jsou, co z těch lidí bude, nikdy jsem to nepochopil. Ale ten materiál.... Až jsem si i říkal, proč tenhle a tamten "pablb" má titul za to, že se naučil pár větiček, ale já jakožto IT který má nesrovnatelně těžší učivo na něj nedosáhl... V dnešní době, kdy se každý honí za titulem, a každý druhý už nějaký má mi přijde že ztrácí smysl. Je pak úsměvné, když člověk s Ing. prodává v Kauflandu salámy.
Burky napsal:Plně s tebou souhlasím.....jen jsem zvědav za cca 15 let
všichni tituly....nebo obchodní akademie....a pořadné řemeslo,to bude jen málokdo umět....a to bude placeno zlatem. Ing budou prodávat salámy za pár kaček....a řemeslníci ti si budou moc vybírat jestli si koupit salám s kauflandu nebo si nechaj poslat pořádnej salám z německa![]()
Burky napsal:když ti nepojede např elektrika...protože nechceš platit elektrikáře tak si myslím, že rádi zaplatíí...ale máš pravdu, že dnes je to opravdu trend neplatit...
Edie napsal:Je pak úsměvné, když člověk s Ing. prodává v Kauflandu salámy.
A ještě si tam vydělá víc jak kdyby někde toho ing. dělal.Miky945 napsal:Edie napsal:Je pak úsměvné, když člověk s Ing. prodává v Kauflandu salámy.
A nebo na veřejných WC dělá hajzlbábu.
Mirek
Vrbam napsal:... Pro koho budeš dělat, když ti nezaplatí. To je bohužel další trend doby - neplatit ...
Matysku, to si piš.Matýsek napsal:A ještě si tam vydělá víc jak kdyby někde toho ing. dělal.
E499_2002 napsal:Holt o dělnické profese není zájem. Co takhle kameníci? Vezměte si třeba Harmaneckou 14ku. Kdo by podobný portál, či celou tunelovou troubu dokázal postavit? Dneska se všecko dělá z betou. Navíc, kdo ty staré kamenné výrobky dnes solidně opraví? S Karlovým mostem to dopadlo tučím neslavě.